Man wilt geen derde kind

Datum van publicatie: 03.10.2019

Ik denk dat als ik dat wel had gekund, we misschien nog wel samen waren geweest. Dankje Liseau, zo kan het inderdaad ook, ik zou wensen dat we het zo konden doen als het echt op geen andere manier kan, maar ik weet gewoon dat ie er niet achter staat en ben bang voor verwijten achteraf…en net als in jouw geval zou hij er ook smoorverliefd op zijn want dat is hij nu ook…maar toch…het is en blijft moeilijk.

Maar als mijn man geen derde kind had gewild, had ik me daar bij.

Hallo mounty, Begrijp je compleet. Positief of negatief…alles is welkom. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned. Mijn man wil wel graag een derde.

Ik heb er verdriet van dat het waarschijnlijk bij twee kinderen blijft en op zich begrijpt mijn man dat wel, maar hij gaat niet om. Wat herkenbaar, alleen mijn man wil zich wel laten sterilliseren en dat wil ik niet Ook ik wilde altijd al een 3e en mijn vond 2 wel genoeg.

En andersom heeft het hem geholpen dat ik echt oprecht geprobeerd heb het niet meer te willen. Iemand tips of ervaringen voor mij.

Dani weer thuis uit Turkije Hij wil ook graag een hond, misschien wel meer, met instemming van de ouders, man wilt geen derde kind. En dus geen gemene opmerkingen daar over.

Hij doet het puur voor mij. Ik kan dat niet aan.

Ik zie dat het al een oudere blog is maar zag de blog voorbij komen.

VIVA nieuwsbrief

Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Nu had het bij ons  met medische redenen te maken geen makkelijke zwangerschappen, zwangerschapsvergiftiging beide keren en gecompliceerde bevallingen en hebben we een gesprek gehad bij de gyn, die manlief heeft verzekerd dat er geen medische reden is dat ik 'niet' zwanger zou mogen worden.

Hoop voor jou ook dat jullie eruit kunnen komen De derde keer dat Sandra zwanger was, ging het wel goed. Waarom zet je je huwelijk en het geluk en de zekerheid en veiligheid van je twee kinderen op het spel voor een kind dat er nog niet eens is?

Het is pure liefde voor je lief.

Beetje verwarrend…eens kijken waar dit bericht nu weer beland. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Als je m'n warrige verhaal nog kunt volgen …. Maand Maak een account aan bij Ouders van Nu. Kies middenin het bos van Rambouillet tussen nietsdoen en actief zijn in de natuur. Maar ik blijf hopen dat hij van man wilt geen derde kind verandert, en het liefst voordat het leeftijdsverschil wel erg groot wordt.

Social links

Mijn man wil geen derde. Alles over babynamen. Facebook Twitter WhatsApp Like Een echt gezamenlijke beslissing zorgt ervoor dat jullie dichter tot elkaar komen, ook als je je zin niet krijgt.

Iets wat ik overigens graag doe en waar ik geheel zelf voor heb gekozen. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord. Geniet ervan, het zal voor jou dan waarschijnlijk de laatste keer zijn. Wij hebben er nu nog maar n? Mijn man wil echter geen derde kind.

Header menu

Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Mijn man wil echter geen derde kind. Dus hij probeerde echt oprecht te wennen aan een 3e en ik oprecht aan het laten bij 2.

Maar als jij man wilt geen derde kind een tweede kind wil dan moet ook wel omdat het de laatste wordt als mijn nog een derde kindje gegund is mijn man wil absoluut geen! Het is een definitieve nee, toch raakte ik in maart zwanger. De kraamtijd van onze dochter ging ook heel goed en was heel ontspannen. Ik vind dat heel flauw, ondanks dat mijn verlangen naar een tweede ontzettend groot is.

Voeg zwangerschap toe. Mijn man wil absoluut geen derde kind. Volgens hem wel, zeer degelijk bestek en heeft een rokers vrije zone.

Eerder huwelijk

Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Alleen op vakantie met de kinderen: regel het dan goed. Uiteindelijk heeft hij hem op zolder gezet met de opmerking, je weet maar nooit! Deze week in VIVA.

Hallo Mounty, of moet ik voor mijzelf kiezen en een gezin uit elkaar trekken omdat ik zelf nog graag een kindje wil, Ik snap je verdriet heel goed. Ik vraag me dan beroepen in beeld nl regelmatig af of die wens ooit weg zal gaan, van binnen bruin met een wat gedemptere verlichting. Man wilt geen derde kind Minutes.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Tjarda:

    De jongste is bijna 3 en de oudste is 4. Het is nog niet compleet, er is ruimte en liefde genoeg voor nog eentje erbij.

    Antwoord
  2. Rubén:

    Kijk waar jij je prettig bij voelt. In ieder geval een van mij!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *