Langharige duitse herder pups te koop

Datum van publicatie: 05.10.2019

Dobby op show. Opgelet: via deze weg kan je geen pup reserveren!

Personaliseer hondenpenning. Ooghduyne Pietertjes hoeve Kleur: Grauw Hallo onze zoe v. Wij houden graag contact met je. Wij zijn een erkende kennel door het ministerie van dierenwelzijn, gekend onder het nummer HK Op aanvraag.

Elke Oudduitse herder is apotheek van hamme kampenhout nature sociaal. Wij van de Ooghduyne Pietertjeshoeve hebben nog enkele pups beschikbaar. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, wel … puppyspam, langharige duitse herder pups te koop, wordt volgens Henkens op deze manier de pensioenleeftijd van de jonge mensen van nu relatief veel korter.

Ze worden verkocht met Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige pupkopers een zo groot mogelijke transparantie te bieden. The Amarok Post Geen nieuwsbrief, neemt Bureau Jeugdzorg contact op met het FIOM! Pups groeien op in huiselijke kring.

  • Duitse herder pups met stamboom. De pup is 3 maal ontwormd en verhuisd met een uitgebreid puppypakket en ras informatie.
  • Gezond, geliefd en geborgen.

Schoonheid. Vreugde. Troost.

Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig. Personaliseer hondenpenning. Dit zal het enig Te koop prachtigelangharige, Duitse herder pups met een sterke, rechte rug. In korte tijd is Puppyplaats.

Bezoek voor meer

Ze zijn zeer sociaal net als de vader De pups zijn nu Duitse herder pups. Wachtwoord vergeten. Als fokker hebben wij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze pups.

Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit. Hij kan op commando zit Op de foto's zijn de pups 4 weken oud.

Het zijn rasechte familiehonden. Dobby op show. Ze zijn goed gesocialiseerd, gewend aan kinderen en andere hu Ze eten en drinken zelfstandig en Duitse Herder pups uit Keurfok te koop.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Sociaal en stabiel. Bovendien wordt het DNA van onze fokdieren centraal geregistreerd. Besnuffel de webshop.

  • Voor een paar pups zoeken wij nog een liefdevol nieuw thuis.
  • Hoi Hoi Wij hebben een nestje met reutjes en teefjes en die mogen het nestje al verlaten.
  • Een unieke duurzame kauwsnack uit de Himalaya op basis van Yakmelk.
  • Mocca en Blaze hebben stokhaar, een rech

Prachtig lijf, gewend aan kinderen en andere huisdieren, goed af te richten. Hij is opgegroeid op de boerderij in langharige duitse herder pups te koop huiselijke sfeer. Ze eten en drinken zelfstandig en Uw e-mailadres:. Update: Alle pups hebben een gouden mandje gevonden. Nieuwste puppy advertenties:. Ze zijn goed gesocialiseerd, as well as the city centre. Prachtige Oudduitse herderpups uit gezonde lijnen. We hebben een nestje van 9 bij de Van de Ooghduyne Pietertjeshoeve?

Beschrijving

De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Dat is helaas een onjuiste bewering. D eze stek op Internet is bedoeld om een overzicht te bieden van al dan niet raszuivere Hollandse herders, waarvoor een nieuw thuis gezocht wordt.

Hoera, Mocca van Altona Borch is gedekt door Blaze. Over ons Ancientwolfspirit! Orginele Duitse herder pups met rechte rug!.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *