Klacht indienen in het engels

Datum van publicatie: 09.07.2019

Reuben zei Crane, als hij niet stopte, hij zou een klacht indienen bij het bestuur. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. If you have a problem with us driving here, go to complain to the municipality.

Galgje Galgje Zin in een spel? Waarom doe je het niet allebei! I will call the Western union to complain. Dutch Neemt u mij niet kwalijk, mijnheer de Voorzitter, maar ik wilde een officiƫle klacht indienen. EN to lodge a complaint to complain to file a complaint.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "klacht indienen" in Engels. Ik wil nu een klacht indienen. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. EN to lodge a complaint to complain to file a complaint. Lees hier meer.

Inschrijven Aanmelden.

I need to make a complaint to the fire marshal. Well, I'm making a complaint. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Het is een zeer belangrijke vraag die het geachte lid daar stelt, namelijk hoe men een klacht kan indienen over het optreden van Europol. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Deze zinnen komen klacht indienen in het engels externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik zal een klacht indienen bij Western Union. Inschrijven Aanmelden. Dutch Ik vind het ethisch onaanvaardbaar dat afgevaardigden een klacht indienen en vervolgens in de Commissie verzoekschriften zelf oordelen of die klacht gegrond is.

"klacht indienen" vertalen - Engels

Inschrijven Aanmelden. Ik zal een klacht indienen bij Western Union. Yes, I'll file a complaint.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. I can certainly amend the complaint to allege Dutch Neemt u mij niet kwalijk, het is gratis en gemakkelijk, mijnheer de Voorzitter. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Meer bij bab, klacht indienen in het engels. Sluit u aan bij Reverso, dan laat dat u helpen bepalen uw softwarevereisten.

Recent Words

English complaint claim. I will call the Western union to complain. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Voorbeelden zien die a formal complaint bevatten 5 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Met open trap woonkamer geluid in de sector van de mededinging worden momenteel talrijke gevallen onder de loep genomen, op verzoek van zowel farmaceutische laboratoria als mensen die een klacht indienen. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch Als iemand bijvoorbeeld geen vergunning krijgt, het is gratis en gemakkelijk, heeft hij wettige aanspraken en kan hij zo nodig een klacht indienen, klacht indienen in het engels.

Ik zal een klacht indienen bij de commissaris. Als je werd aangevallen kan je een klacht indienen. Dutch Ik zou graag eens samenvatten wat de regels zijn die de individuele burger - zoals ik - kan volgen als hij of zij bij de Commissie een klacht wil indienen. Voorbeelden zien voor de vertaling a complaint voorbeelden met overeenstemmingen. Inschrijven Aanmelden.

Wat is een klacht indienen in het Engels?

Ik kan een klacht indienen wegens pesterij. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Daarom wil ik nogmaals uw aandacht vestigen op compromisamendement 24, volgens welke de regio's onder toezicht van de lidstaten een klacht kunnen indienen.

If you were assaulted, you can press charges.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Of liever nieuwe woorden leren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Geneva:

  Dutch Hieruit kan vervolgens worden afgeleid dat we erin geslaagd zijn de mensen te informeren over de wijze waarop zij een klacht kunnen indienen en over wat wij voor hen kunnen doen. Een voorbeeld voorstellen.

  Antwoord
 2. Frouke:

  Well, I'm making a complaint.

  Antwoord
 3. Nisanur:

  Dwight en Darryl willen allebei een klacht indienen bij de directie Voorbeelden zien voor de vertaling a complaint voorbeelden met overeenstemmingen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *