Wat zit er in een verbanddoos thuis

Datum van publicatie: 26.09.2019

Negeer nooit medisch advies en wacht ook niet te lang met het inwinnen daarvan vanwege iets wat u op deze website hebt gelezen. Veel materialen zullen namelijk niet vaak gebruikt worden.

Het is uiteraard verstandig om een Verbanddoos Thuis te hebben. Wat is uw situatie? Verbanddoos voor Thuis aantal.

EHBO voor thuis en onderweg Verbanddozen onder de loep. Op EHBO-koffer. Dit is pijnstillend en niet schadelijk voor je maag.

Stel een vraag over het product, u kunt de inhoud dan samenstellen wat zit er in een verbanddoos thuis gewenst. Is het mogelijk om per factuur te bestellen en betalen! De informatie op deze website moet niet worden gebruikt om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Een goedkeuring is niet verplicht voor een EHBO-koffer en er is ook niet 1 exact verplichte inhoud te noemen. Lees de gebruiksaanwijzing in de verpakkingen van onze producten altijd zorgvuldig door.

Wat is jullie levertermijn?

CHECKLIST EHBO-doos

We gebruiken tools om u van persoonlijke productinformatie te voorzien voor marketingdoeleinden, ook buiten onze website. De BHV-koffer kan verzegeld worden om ervoor te zorgen dat er niets in ontbreekt. Hieronder vindt u ons leverschema:. Insectenbeten Tekentang. Flacon met ether om de sporen van pleisters te verwijderen ether ontvet maar ontsmet niet.

Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen.

 • Deze EHBO-koffer voor thuis - ook wel verbanddoos of verbandtrommel genoemd - is bedoeld voor verlening van eerste hulp bij alledaagse ongevallen en letsels.
 • Controleer of u de juiste eerstehulpverbanden en -producten hebt Wees voorbereid wanneer het van groot belang is: de meeste ongelukken gebeuren nog altijd in huis of tijdens het sporten. Voor veel organisaties zijn onze EHBO-koffers geschikt, maar soms zullen er extra flessen oogspoeling, coldpacks, reddingsdekens of verbandmiddelen nodig zijn.

Ik wil mijn bestelling retourneren. Bescherm tegen infectie: verzorg uw wond met een Hansaplast desinfecterende pleister. Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche. Kan ik een offerte aanvragen! Neem hiervoor nooit watten. Verbanddoos Thuis, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, geschikt voor ongelukken in- en om het huis.

Wat is uw situatie?

Hoe stel je een verbanddoos samen? Raadpleeg altijd naar uw arts als de wond diep is of tekenen van infectie vertoont, zoals roodheid, zwelling of warmte. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm. De inhoud van deze verbanddoos voor thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar.

Alleen als het pakket nog niet verzonden is dan kunnen wij dit nog aanpassen. Controleer eens per jaar of de producten in de koffer nog houdbaar zijn. Home Aandoeningen Dossiers Specials Symptomenchecker Menselijk lichaam Gezondheidsplein is partner van onder andere  Dokterdokterdownloadbare checklist. Laat u leiden bij het samenstellen van de juiste inhoud van uw verbanddoos door een gemakkelijke, Ziekenhuis en solvo.

In winkelwagen Verbanddoos voor Thuis aantal.

Product Description

Bekijk onze grote keuze aan Disneymotieven Cars , Princess, Mickey en zijn vrienden  enz. Wij verzenden de bestelling direct , u betaalt de factuur  achteraf binnen 30 dagen.

Voor 15 uur besteld op een werkdag, volgende werkdag bezorgd. Checklist EHBO-koffer Controleer al uw koffers aan de hand van onze checklist alle type koffers en bestel eenvoudig artikelen.

Zorg voor een basisvoorraad van hoe cookies verwijderen chrome pleisters!

Op EHBO-koffer. Isotherm deken! Het zijn echter richtlijnen dus er is geen  exact voorgeschreven inhoud. Deze koffer moet verplicht in bedrijven aanwezig zijn. In huis In de doos die bestemd is voor thuisgebruik moeten de volgende producten zitten:? Het is ook verstandig om altijd een lijstje met telefoonnummers van wat zit er in een verbanddoos thuis huisarts, tandarts of het brandwondencentrum bij je te hebben. Dit is om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt.

Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche!

De inhoud van de verbanddoos moet regelmatig worden nagekeken en vervolledigd, en de doos kan best staan op een voor iedereen toegankelijke en gekende plaats. Ik winkel privé Toon prijzen incl. Ik heb een verkeerd of onvolledig adres opgegeven.

Bloedneus stoppen Hieronder vindt u ons leverschema:. Probeer echter ook te kijken naar de situatie bij u thuis. Een overzicht van de thuisdoos tot de verbandsetplus.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Eman:

  Vond je deze informatie nuttig? Dit is niet verplicht.

  Antwoord
 2. Şevval:

  Voor België gelden dezelfde bezorgvoorwaarden.

  Antwoord
 3. Gerriëtte:

  Alleen een koffer of ook extra EHBO-artikelen? Ik winkel zakelijk Toon prijzen ex.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *