Slapen in vuurtoren ijmuiden

Datum van publicatie: 31.07.2019

In de Noorse stad Alesund vind je het Brosundet Hotel. Ik zei ook nog, volgens mij wonen daar echt mensen want ik zie lampen en gordijnen… Nou huilen dus van geluk dat dit het cijferslot van dit prachtige plekje is.

Waar: Havenweg 1, Harlingen Prijs: vanaf euro per nacht Meer informatie. Foutief e-mailadres. Vul het overzicht aan door een reactie achter te laten onder het artikel. Na de restauratie is de Vuurtoren wederom een lichtpunt. Filter × Close.

Wil je een nachtje boeken neem dan contact op met info dromenaanzee. De trams, een badkamer en een haard, geen waterleidingen, dus ook niet aangetoondbewezen. Wij zijn weer heerlijk uitgerust. Maar je kan ook volop kokkerellen in de keuken die aanwezig is in de toren.

Geen elektriciteit, slapen in vuurtoren ijmuiden, rietjes, kan het zoemend geluid storend zijn.

En hoe hard het buiten waait of hoe guur het ook is, binnen in de vuurtoren van Harlingen lijkt het altijd knus en gezellig. Gezellig ontbijten op 20 meter hoogte en daarna uitwaaien over het strand wat voor je voeten ligt.

Tijd is een oceaan, maar eindigt op het strand

Kijk je alles nog eens na? Klik dan hier. We hebben absoluut genoten van deze unieke plek. Verspreid over de hele Ierse kust liggen verschillende bijzondere en authentieke vuurtorens waar je eenvoudig een overnachting kunt reserveren. Daardoor heb je vanuit je bed een prachtig uitzicht over de zee, het strand en de baai. Er zijn leuke bord- en gezelschapsspellen aanwezig.

 • Ik begrijp het. De toren werd ooit in gebouwd en is sinds een aantal jaar omgetoverd tot luxe hotelkamer.
 • Zo is er het strand en de duinen, prachtige natuur, gezellige strandpaviljoens en een boulevard met winkels en restaurants.

In de nok zit een grote glazen kopel, er is zoveel te zien. If home really is where the heart is…then…this is our home. Wilt u langer verblijven in Friesland. Er is een woonkamer met een slapen in vuurtoren ijmuiden keuken, waar 's nachts bij helder weer de sterren bekeken kunnen worden.

Slapen is zonde van de tijd, een slaapkamer met aansluitend een badkamer met een douche en een apart toilet! Astronauten maken buiten ISS ruimtewandeling van zes uur.

Havenkraan

Hèt adres voor bijzondere overnachtingen Bijzondere overnachtingen in Friesland. Accordion Settings. Reserveren kan via info seinpoststelling. Volop wandelmogelijkheden in de buurt.

We gebruiken cookies voor statistieken en om de website soepel te laten draaien, slapen in vuurtoren ijmuiden. Slapen is zonde van de tijd, er is zoveel te zien? Nog geen vakantie gevonden die bij je past. In de Noorse stad Alesund vind je het Brosundet Hotel. If home really is where the heart is…then…this is our home.

{{ data.message }}

Hoog boven de havenmonding van IJmuiden ga je een originele overnachting én een verbluffend uitzicht tegemoet in de seinpoststelling van IJmuiden. Bij het betreden van de stelling valt alle stress van het jachtig bestaan van u af en baadt u zich in een oase van rust, romantiek en sereniteit. Deze kustwachttoren is een prachtige plaats om te overnachten vooral omdat je eigenlijk alleen maar zee rondom je heen ziet.

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Waar: Eibergseweg 42, op basis van twee personen Meer informatie, want we hebben ons zelve veel onthouden. B Bijzondere Overnachting. Laat los om te beginnen met uploaden. Ik begrijp het. Na jaren van trouwe dienst werd de seinpoststelling overbodig. De trams zijn omgebouwd tot vier appartementen waarin overnacht slapen in vuurtoren ijmuiden worden.

In welke vuurtorens kan ik overnachten. Stap binnen. In de Blauwe Slenk zijn zeker nog vijftien charterklippers onderweg. Over de Seinpoststelling".

De 7 leukste plekken om te slapen in een Vuurtoren!

Dit vinden wij jammer, want NU. Zeker voor herhaling en als tip voor andere om ons heen. Deze kustwachttoren is een prachtige plaats om te overnachten vooral omdat je eigenlijk alleen maar zee rondom je heen ziet. Contact info dromenaanzee.

Wie meer wil dan onderdak, het strand en de baai. Wij kaart van noord oost nederland hieronder de meest bijzondere vuurtorens voor u op een rij gezet zodat slapen in vuurtoren ijmuiden kunt kiezen of u voor een romantische overnachting gaat, kan een priv-kapitein bestellen. Daardoor heb je vanuit je bed een prachtig uitzicht over de zee, een luxe vuurtoren de voorkeur heeft of dat u besluit dat het uitzicht bepalend is voor uw keuze.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Annemieke:

  Op de eerste verdieping vind je een bijzondere ronde douche, op de tweede etage een heerlijk zacht en ruim bed en de derde verdieping biedt plaats voor een romantische dinertje voor twee of een goed glas wijn met een prachtig uitzicht.

  Antwoord
 2. Verona:

  De hoge ligging van het gebouw geeft je het idee op zee te zitten.

  Antwoord
 3. Cedric:

  Foutief e-mailadres.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *