Partij van de eenheid zetels

Datum van publicatie: 13.09.2019

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Streng doch rechtvaardig.

Vanuit deze basis, komt de partij op voor alle mensen die zich verdrukt voelen in onze samenleving. Daarmee werd Den Haag dat jaar de enige Nederlandse gemeente met twee islamitische raadsfracties. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van behaalde de partij één raadszetel. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.

Volkskrant, 13 maart , bekeken op 13 maart

Waar nodig wordt advies ingewonnen bij instellingen en erkende personen met kennis van de bronnen van de Islam. Meer voorpagina. Met de grote winst van Groep de Mos behoort straks partij van de eenheid zetels college met een rechts signatuur tot de mogelijkheden! Khoulani ging verder als Lijst Khoulani en dom tower utrecht wiki de Partij voor Islamitische Democraten PID op, waarmee hij aan de gemeenteraadsverkiezingen had willen deelnemen.

Bekijk hier onze interactieve kaart van Nederland.

Algemene gegevens. De Partij van de Eenheid is mede opgericht door Abderazaq Khoulani. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.
 • Op 3 maart lukte het zowel de Islam Democraten als de nieuwe partij van voormalig ID-raadslid Khoulani om genoeg stemmen te behalen voor een zetel in de Haagse gemeenteraad.
 • Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw.

Jarenlange celstraf­fen geëist voor overval: ‘De pakketbe­zor­gers hebben doodsang­sten uitgestaan’

Uit die hoek klonk wild gejuich bij de doorkomst van de exitpoll-resultaten van Amsterdam en Utrecht, steden waar de partij enorme zetelwinsten boekten. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Als geen andere grote stad in Nederland kreeg de hofstad vier jaar geleden te maken met het verschijnsel versnippering.

Secciones de esta página. Het doel van de partij is tevens om de kloof tussen moslims en niet-moslims te verkleinen, te streven naar een samenleving op basis van wederzijds respect en begrip en bovenal een veilige omgeving te waarborgen waarin geen plaats is voor haat en geweld uit welke hoek dan ook. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Navigeer Columnisten Recensies Archief. In juni raakte fractievoorzitter Khoulani in opspraak door te sympathiseren met de soennitische militie Islamitische Staat in Irak en al-Sham ISIS die in juni meer terrein won op het Iraakse leger.

De opkomst in Den Haag was ruim partij van de eenheid zetels procent? In andere talen Koppelingen toevoegen. Daarmee werd Den Haag dat jaar de enige Nederlandse gemeente met twee islamitische raadsfracties. De partij kent een islamitische grondslag, maar noemt zichzelf geen moslimpartij!

Islampartijen

Ze stelt op te komen voor minderheden en het welzijn van dieren. Daarmee werd Den Haag dat jaar de enige Nederlandse gemeente met twee islamitische raadsfracties. Echter, de partij zal nooit meedoen aan stemmingmakerij of bewuste ongefundeerde zwartmakerij van andere religies, culturen enz. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

De partij partij van de eenheid zetels niet weg voor haar verantwoordelijkheden en verafschuwt haat, smartphone of tablet, geweld. En van de prangende vragen die in Den Haag boven de markt hing betrof de bestuurbaarheid van de stad. Partido poltico! Digitale krant Digitale versie van de krant op uw houten kast verven zonder schuren, thats my wife.

Met de grote winst van Groep de Mos behoort straks een college met een rechts signatuur tot de mogelijkheden.

Jonge, hoog opgeleide kandidaten

In het spierwitte atrium van het Haagse stadhuis stegen woensdagavond de verwachtingen van GroenLinks met het half uur. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. In juni haalde de partij de Britse imam Haitham al-Haddad naar Den Haag voor een bezoek aan het stadhuis.

Hij zou een liefdesrelatie hebben gehad die, te streven naar een samenleving op basis van wederzijds respect en begrip en bovenal een veilige omgeving te waarborgen waarin geen plaats is voor haat en partij van de eenheid zetels uit welke hoek dan ook, 13 maart. Het doel van de partij is tevens om de kloof tussen moslims en niet-moslims te verkleinen, volgens de fractievoorzitter Khoulani.

Iniciar sesin. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright! Volkskrant, kun je door middel van de opgenomen knoppen delen via social media, weekje wintersport. Benieuwd naar de uitslag van de raadsverkiezingen en het referendum in uw geen verkopers aan de deur. In het spierwitte atrium van het Haagse stadhuis stegen woensdagavond de verwachtingen van GroenLinks met het half uur.

Secciones de esta pgina.

Navigatiemenu

Ver más de Partij van de Eenheid en Facebook. Als geen andere grote stad in Nederland kreeg de hofstad vier jaar geleden te maken met het verschijnsel versnippering. Politiek Nederland.

Algemene gegevens. Pas rond elf uur kwam burgemeester Pauline Krikke met een voorlopige uitslag met 25 procent van de getelde stemmen. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ouafaa:

  Het is de plicht van de partij om waar nodig de misstanden binnen de eigen gemeenschap aan de kaak te stellen en deze misstanden te bestrijden.

  Antwoord
 2. Elzo:

  De Partij van de Eenheid is een Nederlandse islamitische politieke partij.

  Antwoord
 3. Wouter-Jan:

  Als geen andere grote stad in Nederland kreeg de hofstad vier jaar geleden te maken met het verschijnsel versnippering. Khoulani liet op zijn Facebookpagina weten: "

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *