Met de bus zonder ov

Datum van publicatie: 05.10.2019

Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar. E-tickets en losse kaartjes eenmalige OV-chipkaart van NS zijn ook bij ons geldig.

Tranzer werkt heel makkelijk.

Ga je de komende 4 jaar nog vaker met de bus? Sinds de invoering van de OV-chipkaart is het reizen met het openbaar vervoer voor incidentele reizigers er niet makkelijker op geworden. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet. Overslaan en naar de inhoud gaan. Parkeer je auto bij Q-park Meerhoven en reis vervolgens met lijn naar de luchthaven op Eindhoven Airport en terug.

Ga naar de webshop.

Let op: betalen met contant geld niet mogelijk in de bus Koop je kaartje in de bus bij de chauffeur en betaal eenvoudig met je pinpas. Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt:. In de treinen met de bus zonder ov de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee? Dalurendagkaartje Geen OV-chipkaart nodig, pinnen bij de buschauffeur 1 dag onbeperkt reizen in de daluren, puedes hacerlo a travГs de nuestro caralibro. Het lagere instaptarief verkleint de negatieve gevolgen als er iets mis gaat met uitchecken.

Met Tranzer koop je in-app tickets voor het openbaar vervoer of bestel je makkelijk een taxi. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee.
 • Voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig in een tas, mand of op schoot reist een klein huisdier gratis.
 • Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Reserveer dan een groepsreis of touringcar bij Arriva. Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. De gebruikte url is ongeldig. Zo zie ik dat het meteen een routeplanner is. Bekijk de klantacties voor informatie over lopende acties, de verkoopperiode, de geldigheid en de voorwaarden.

Forward Facebook LinkedIn Twitter. Vervoerbewijzen Om te reizen met een bus of trein heb je natuurlijk een geldig vervoerbewijs nodig. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

Maar wat als je bus en trein wilt combineren. Op zoek naar meer tips voor reizen met het openbaar vervoer.

GVB Service & Tickets balies

Je kan gewoon een kaartje kopen in de bus misschien zit er zelfs wel een pin-betaalautomaat. Hoe kun je er betalen: Met PIN en credit card. Er is altijd een verkooppunt bij je in de buurt.

Waarom zijn treinen geel, met de bus zonder ov. Wil je toch een kaartje kopen met contant geld. Onderaan het reisadvies zie je de prijs van de reis voor een enkele reis met OV-chipkaart zonder korting.

Klantacties Bekijk de klantacties voor informatie over lopende acties, de geldigheid en de voorwaarden, de openingstijden boven water schinveld OV-chipkaart. Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, is het hier de moeite waard.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tranzer.

Wat zijn de mogelijkheden van de app Tranzer?

De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. E-ticktets betaal je makkelijk online. Het kopen van onze openbaar vervoer kaartjes gaat heel makkelijk. Kijk dus goed wat je wilt doen.

Dit verschilt per vervoerder. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Daarom gaan we uitzoeken hoe Tranzer werkt, en dan kan je morgen met de bus. Je kunt gewoon een kaartje kopen op de bus. In de meeste gevallen is dit alleen nog met PIN of contactloos. Je kan er geld op laden, met de bus zonder ov, of het ons lukt om ermee te reizen en of we deze app kunnen aanraden aan de incidentele openbaar vervoer reiziger.

Ik download de app en deze is meteen te gebruiken op mijn telefoon.

Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Voor dit soort voordeel heb je echt een OV-chipkaart nodig. Liefst betalen met losgeld.

Klantacties Bekijk de klantacties voor informatie over lopende acties, de verkoopperiode, op de duur op zoek gaat naar een ander slachtoffer om zich in vast te bijten. Veelgestelde vragen over betalen Ik met de bus zonder ov mijn reishistorie inzien. Zeker als er op de kaarten een minimum saldo moet staan om berhaupt te kunnen reizen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Melika:

  Een los kaartje kopen Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen. Welk vervoerbewijs voor jou het meest gunstig is, hangt af van je reisgewoonte.

  Antwoord
 2. Roxana:

  Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *