Als dan formule excel meerdere voorwaarden

Datum van publicatie: 11.09.2019

De functie NOT neemt slechts één voor waarde in. Verzenden Nee, bedankt.

Naast deze simpele vergelijkingen is het ook mogelijk om de als-functie in te zetten voor berekeningen, zie voorbeeld 3.

ALS, functie. We kennen Excel allemaal als een breed inzetbaar Microsoft-programma. De voorraadlijst is aan dit verborgen bestand gekoppeld. Master it Training is met een 8.

Dit kunt U elders op de website vinden. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen. Excel-functies alfabetisch. Ik zal op geneste ALS functies in een volgend artikel verder in gaan.

Tagged: Analyseren als if.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Volg Master it Volg Master it Inschrijven.

EN, OF en NIET gebruiken met voorwaardelijke opmaak

De ALS functie is één van de meest krachtige functies in Excel. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Maar zijn niet zichtbaar omdat we de betreffende regels en kolommen hebben verborgen. In combinatie met ALS, zien de functies er als volgt uit:.

Bericht vr 06 mar , '09, jadatis. Overzicht van formules in Excel.

 • Alleen de J2 moet denk ik ook nog L4 worden. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.
 • ALS, functie. Schrijf je dan in voor Excel Vervolg.

Ze bevat drie argumenten: de conditie, de waarde bij ja waar en de waarde bij nee nietwaar. The rest will follow on its own. De functie NOT neemt slechts n voor waarde in. De tekst zet je steeds tussen dubbele aanhalingstekens. Een van deze functies is de ALS-functie?

Clever waste of time: Level NIET, functie. De formule zou er dan als volgt uitgezien hebben:.

Ik zou graag willen dat als PHR40 in de cel staat er mm komt te staan en mocht er PHR44 staan dat de cel zich aanpast naar mm!. De functies en en of hebben ondersteuning voor Maxi maal afzonderlijke voor waarden, geneste formules erg moeilijk te maken, als dan formule excel meerdere voorwaarden, voordat we de rekening kregen, dan zien we je gezicht niet.

Informatie over het gebruik van geneste functies in een formule? Het hoeft niet is gelijk of groter dan te zijn omdat een vlampunt www fietsenwinkel nl ervaring exact gelijk is aan een van deze getallen. Bedankt voor uw feedback. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Voorbeeld 1

Bericht ma 02 jun , '14, Was deze informatie nuttig? Sneltoetsen in Excel voor Windows. Bericht zo 01 jun , '14, Annafm.

In de bovenstaande afbeelding ziet U in de formulebalk de verwijzing naar de verkooplijst.

 • Niet-werkende formules voorkomen.
 • We hadden voorbeeld 1 en voorbeeld 2 ook in één formule kunnen combineren.
 • Was deze informatie nuttig?
 • Je hoeft deze code natuurlijk niet steeds opnieuw in te vullen, je kunt deze gewoon naar beneden slepen.

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Word een Excel expert bij Master it: Meer te weten komen over alle functies van Excel en hiermee aan de slag gaan. Of je het nu gebruikt om lijstjes bij twenty one pilots flag amazon houden van bijvoorbeeld de boodschappen of je gewerkte uren f er hele begrotingen mee maakt, Excel heeft voor ieder wat wils.

Log in. Houd er rekening mee dat alle voor beelden een haakje sluiten hebben nadat hun respectieve voor waarden zijn ingevoerd. Bericht zo 01 jun'14, inrichting en beheer en bijbehorende budgetten. Je werkt met de Engelstalige versie maar met de Nederlandstalige instelling van je separators, als dan formule excel meerdere voorwaarden.

Trika® Ms Excel rekenmodellen flexibel,deskundig en betaalbaar maatwerk ook voor Uw administratie

Wanneer de voorraad van één van deze producten onder de 50 stuks komt moet worden bijbesteld. In onderstaand voorbeeld  wordt de ALS formule gebruikt om te berekenen of er bezorgkosten moeten worden berekend. Home Over Excelleren Contact Zoek.

Heel klein is 0 punten  Heel groot is 5 punten. Als niet aan de voorwaarde wordt voldaan bestellen we 0 bij. Master it Training is met een 8.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Annigje:

  Sneltoetsen in Excel voor Mac. Als de voorraad onder de bestelnorm komt willen we de voorraad altijd aanvullen tot stuks.

  Antwoord
 2. Salih:

  Als jij Excel of later hebt kan je die formule 2 gebruiken voor de totale lijst en meer, en kan je die lijst zelf terug verwijderen. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *