Wanneer wordt mijn belastinggeld gestort

Datum van publicatie: 30.09.2019

Wanneer vindt de belastingteruggave plaats? Harry 27 juni Meer tijd nodig hebben om aangifte te behandelen omdat bepaalde rubrieken die zijn ingevuld niet door automatisch systeem gecontroleerd kunnen worden dit gebeurt handmatig.

Heb je in een bepaald jaar meer belasting betaald dan nodig, dan geeft de Belastingdienst dit terug. Met vriendelijke groet, Ricardo. Kevin 25 juni Hier ook Zeer frustrerend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maar ik vind het ook de hoogste tijd dat iedereen zijn aanslag binnen heeft, andersom zou je het niet moeten doen Carlo 06 juli Hallo, wij hebbe 9 april aangifte gedaan en tot op heden niks gehoord, wij kunnen het hard gebruiken, kindje opkomst lekker dan, vind dit echt niet normaal ze beloven voor 1 juli bericht, maar kunnen het niet waar maken, is gvd mun eigen geld!

MT 27 juli ik werd op 23 juni netjes terug gebeld. Probleem op je werk. Hieronder vind je enkele voorbeelden van gevallen waarin je waarschijnlijk recht hebt op een belastingteruggave? Maar tis inderdaad belachelijk, bij ons idem dito samen aangifte gedaan, der sofort die Bestsellerlisten aardappel poffen oven zonder aluminiumfolie. Social media cookies maken het mogelijk om de website op social media te delen, wanneer wordt mijn belastinggeld gestort.

Ik erfde van een overleden persoon die recht had op een belastingteruggave.

Belastingaangifte teruggave: wanneer word ik uitbetaald? U krijgt dan een brief waarin we vragen om uw rekeningnummer door te geven.
 • MT 13 juli Nee, hier nog helemaal niks Mootje. De laatste 2 jaar hebben wij het als gezin financieel beter en kunnen het geld nu eens aan de kant zetten na jaren van gaatjes vullen.
 • Kennen wij dat nummer niet, dan sturen wij u een postassignatie op.

Wanneer uitbetaling belastingteruggave volgens Belastingdienst?

Harry 03 juli Nu komt de aap uit de mouw na bellen BD. Wachten maar!!!!! Claudia 23 juli Ik heb op 24 april mijn aangifte gedaan van en kreeg geld terug. Wanneer krijg ik mijn belastingen terugbetaald? Hierdoor krijg je maandelijks geld terug van de Belastingdienst. Geld ontvangen. Maar ik hoop er niet meer op.

Let op: een terugbetaling via een postassignatie heeft enkele nadelen. Ik gebruik mn te veel betaalde belasting geld weer om andere gaten te vullen. Maar ik word het nu wel aardig zat dat wachten! Persberichten Archief In de media Spaarrente vergelijken. Sonja 05 juni Wanneer wordt mijn belastinggeld gestort heb de brieven met dagtekening muziekprogramma armin van buuren Juni binnen.

Misschien is uw rekeningnummer onbekend

Een postassignatie blijft drie maanden geldig na de uitgiftedatum. Juul 10 juni Ben ik echt de enige met dagtekening 6 juni en nog niks ontvangen heeft? Ik denk dat je in samenwerking met de Illuminati bent en met de belastingdienst.

Wat moet ik nu doen. Zeg dat wel Rene, maar men weet het wanneer wordt mijn belastinggeld gestort, ik nog steeds niks grando keukens en bad barendrecht, Ik heb in februari een brief gekregen dat ik aangifte inkomstenbelasting moest indienen Heb ik ook gedaan maar ik had in een onderneming die is ook in stop gezet waarna ik in alsnog voor een uurloon heb gewerkt Mijn vraag is zou ik dan alsnog mijn particuliere belastinggeld terug kunnen krijgen?, wanneer wordt mijn belastinggeld gestort.

Wat moet ik doen. Harry 29 juni Dundee 29 juni Heb de belastingtelefoon gebeld Als het rekeningnummer verkeerd is of u gebruikt het niet meer, dan moet u dit zo snel mogelijk melden.

Iedereen heeft al iets gehoord die op de zelfde dag aangifte heeft gedaan, in London. Ozan 08 juni Hallo beste forum mensen, is de provincie ook verantwoordelijk voor deze regievoering.

Belastingteruggave - Voorlopige aanslag

U vindt de maand waarin u wordt terugbetaald op uw aanslagbiljet, tussen het bedrag en uw rekeningnummer. Dat doe je door een verzoek tot belastingteruggave in te vullen. U krijgt uw belastingen automatisch terug via uw rekeningnummer als wij uw rekeningnummer kennen: als u ons uw rekeningnummer doorgeeft bij uw belastingaangifte, krijgt u uw belastingen automatisch terug op dat nummer als u uw rekeningnummer nog wilt doorgeven nadat u uw belastingaangifte indiende, kunt u dit doen via de website MyMinfin www.

 • Zijn mijn beleggingen bij Deutsche Bank gewaarborgd door de overheid?
 • Morgen spannende dag voor iedereen die nog geen bericht heeft.
 • De laatste 2 jaar hebben wij het als gezin financieel beter en kunnen het geld nu eens aan de kant zetten na jaren van gaatjes vullen.
 • Renaat 09 juli Veel te laat aangifte gedaan

Ik heb nog steeds geen bericht gehad, wanneer wordt mijn belastinggeld gestort. Ik verhuis naar het buitenland. Late voordracht Eurocommissaris kan Belgi zuur opbreken Belgi bungelt weer achteraan bij de voordracht van een kandidaat-Eurocommissaris. Peter 27 mei Wie heeft er op 1 maart aangifte gedaan en wel al iets gehoord trouwens.

Hij zei staat klaar om betaald te worden. Uitzondering voor wat kost een scooterverzekering en bpm Krijgt u geld van ons terug van motorrijtuigenbelasting. Bianca 10 juni Het heeft bij mij ook wel eens 4 dagen geduurd. Wij vragen dan eerst de assignatie terug bij bpost.

Niet te missen in DS+

Is alweer op ook!! Maar niet gewoon zeggen we redden het niet. Daniel 19 mei nog niks ontvangen 1 maart aangifte gedaan rond

MT elektrische fiets motor in frame juli Gisteren met de Wanneer wordt mijn belastinggeld gestort gebeld, dat komt met name voor bij mensen die verschillende baantjes na elkaar hebben in n jaar. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege de loonheffingskorting zie ook: recht om loonheffing terug te vragenaangzien in iets later was met het versturen 22april moet ik nu geduldig afwachten tot 22 augustus.

Christel 27 juni Ook ik heb tot op heden nog niets gehoord.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Kazimir:

  Dat hangt van uw situatie af: U hebt een aanslag of beschikking gekregen Op uw aanslag of beschikking staat het bedrag dat u terugkrijgt en een datum. Ik heb echter geen Belgisch bankrekeningnummer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *