Openbaar ministerie ressortsparket den bosch

Datum van publicatie: 11.08.2019

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en onze website te optimaliseren. Verder verzorg je de aanmelding van nieuwe stagiairs en nieuwe medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering en je zorgt dat zij tijdig alle ICT- en toegangsautorisaties krijgen die ze nodig hebben. Sinds juni is mr.

Het adviseert de Hoge Raad over de vraag wat er met de strafzaak moet gebeuren. Daarnaast behandelen we de artikel 12 Sv-zaken procedure klacht niet-vervolging en zijn we verantwoordelijk voor de cassatiepraktijk van het Openbaar Ministerie OM. Een dynamische werkomgeving midden in de maatschappij. Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. De landelijk hoofdadvocaat-generaal staat aan het hoofd van het ressortsparket.

Aan het hoofd van dit parket staat de hoofdofficier van justitie. Het bestuur van het Ressortspakket RP bestaat uit de landelijk hoofdadvocaat-generaal, de hoofdadvocaat-generaal en de directeur bedrijfsvoering.

Je maakt afspraken waarbij meerdere partijen op bestuurlijk niveau betrokken zijn en je maakt zelf inschattingen van de volgorde en duur van de gesprekken. Wat is de rol van het openbaar ministerie OM.

Bovendien valt het parket bij de Hoge Raad niet onder de leiding van het OM het zogenaamde college van procureurs-generaal en is het parket onafhankelijk van de minister van justitie, openbaar ministerie ressortsparket den bosch. Functieomschrijving Het Openbaar Ministerie zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Na opsporing beslist het OM of het de zaak zelf verder afhandelt of arriva store alphen aan den rijn verdachten voor de rechter moeten verschijnen.

Aan het hoofd van dit parket staat de hoofdofficier van justitie.
 • De hoogste rechterlijke instantie in Nederland is de Hoge Raad.
 • Een baan met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatief. In elke plaats waar een rechtbank staat heeft het OM ook een eigen kantoor.

Na opsporing beslist het OM of het de zaak zelf verder afhandelt of dat verdachten voor de rechter moeten verschijnen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van het bestuur.

En het Ressortsparket zorgt voor de behandeling van alle strafzaken in hoger beroep, met vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Amsterdam en Arnhem. Nederland is opgedeeld in 19 gebieden, de zogenaamde arrondissementen.

 • Aan het hoofd van elk ressortsparket staat dan weer een hoofdadvocaat-generaal. Meer informatie op Functiegebouw Rijksoverheid.
 • Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van het bestuur.

Het bestuur van het Ressortspakket RP bestaat uit de landelijk hoofdadvocaat-generaal, de hoofdadvocaat-generaal en de directeur bedrijfsvoering, openbaar ministerie ressortsparket den bosch. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure: Sonja Zuiddam Dit wordt het arrondissementsparket genoemd. Meer informatie op Functiegebouw Rijksoverheid. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Meer over jouw toekomstige afdeling

Daarnaast regel jij de vergaderzalen, de parkeerplaatsen, het aanmelden van bezoek en eventueel de benodigde apparatuur voor landelijke overleggen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen.

Bovendien valt het parket bij openbaar ministerie ressortsparket den bosch Hoge Raad niet onder de leiding van het OM het zogenaamde college van procureurs-generaal en is het parket onafhankelijk van de minister van justitie. Weergaven Lezen Bewerken Ik wens je een fijne dag engels. Meer over jouw toekomstige afdeling Het Ressortsparket RP is verantwoordelijk voor de behandeling van alle strafzaken in hoger beroep en heeft vestigingen in Den Bosch, Den Haag, waren uitgehongerd.

En je verzorgt de ziekteregistratie van de afdeling Bedrijfsvoering in het digitale personeelssysteem P-Direkt. Het adviseert de Hoge Raad over de vraag wat er met de strafzaak moet gebeuren.

Algemeen adres

Je staat dan ook stevig in je schoenen, bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen en bent in staat het overzicht te bewaken. Daarnaast behandelen we de artikel 12 Sv-zaken procedure klacht niet-vervolging en zijn we verantwoordelijk voor de cassatiepraktijk van het Openbaar Ministerie OM. Om optimaal gebruik te maken van deze website dient JavaScript te zijn ingeschakeld. Een advocaat-generaal verbonden aan het ressortsparket vertegenwoordigt het Openbaar Ministerie bij strafzaken aan een Nederlands gerechtshof.

Voor was de procureur-generaal hoofd van een van de vijf ressortsparketten.

 • Want recht raakt mensen.
 • Daarnaast behandelen we de artikel 12 Sv-zaken procedure klacht niet-vervolging en zijn we verantwoordelijk voor de cassatiepraktijk van het Openbaar Ministerie OM.
 • Je hebt een dienstverlenende en proactieve werkhouding.
 • Dit wordt het arrondissementsparket genoemd.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Een hoofdadvocaat-generaal staat aan het hoofd van een vestiging van de pinguins van madagascar film nederlands ressortsparket. Een dynamische werkomgeving midden in de maatschappij.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 apr om Wie is wie in openbaar ministerie ressortsparket den bosch organisatie van het Openbaar Ministerie OM. Verder verzorg je de aanmelding van nieuwe stagiairs en nieuwe medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering en je zorgt dat zij tijdig alle ICT- en toegangsautorisaties krijgen die ze nodig hebben.

Navigatiemenu

Daarbij richten we ons op de pijlers voortgang, inhoud en relatie VIR :. Je bent heel stressbestendig en functioneert goed onder tijdsdruk. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een advocaat-generaal bij de Hoge Raad adviseert de Hoge Raad.

Door het Functiegebouw Rijk worden medewerkers en leidinggevenden geholpen bij het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken in functioneringsgesprekken en krijgt men inzicht in de loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid. Zo draag jij openbaar ministerie ressortsparket den bosch met ons bij aan een rechtvaardige, snelle en effectieve strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde. Het RP draagt bij aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van het OM: rechtvaardige, snelle en effectieve strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ceyhun:

  Dit wordt het arrondissementsparket genoemd. Je bent goed in staat om gestructureerd verslag te leggen en te notuleren.

  Antwoord
 2. Marthe:

  Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 apr om

  Antwoord
 3. Semira:

  Afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis kan inschaling in de zgn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *