Golfbaan het rijk van nijmegen postweg groesbeek

Datum van publicatie: 03.10.2019

Het belooft een hele mooie week te worden met mooie wedstrijden, lekker eten en uiteraard veel gezelligheid! Een mooie samenwerking met Natuur- en Landschapsbeheer Op Dreef!

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek Cranenburgsestraat Maddogs Groesbeek. Do en Bas staan vandaag weer voor u klaar in de shop en receptie! Geselecteerde filters. Ze hebben alleen te maken met de natuur, die niet altijd optimaal meewerkt.

Wegens succes herhaald! Voor dag en dauw staan ze op om de golfers zoveel mogelijk voor te zijn in hun werkzaamheden. Alle talen. Thijs, Hilda en Nicole staan klaar om u te verwelkomen, musicians. Het Rijk van Nijmegen is op zoek naar toppers voor onze afwaskeuken.

Golfclub en arrangementen

Daarom hebben wij een speciale aanbieding voor u. Deel dit evenement E-mail Facebook Twitter. Speel 9-holes voor 26,50 en holes voor 42,50!

Sportzegels bij Albert Heijn gespaard? Zaterdag 15 december sluiten we het golfjaar af op Het Rijk van Nijmegen. Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Jacqueline Timmer Saueressig, van harte gefeliciteerd!

  • We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot en met 19,9 en 20 tot en met
  • Golfbaan Het Rijk van Nijmegen July 7 ·.

Of je nu een vroege vogel bent of liever op prime time speelt, bij Het Rijk Golfbanen geniet je van het beste dat golf te bieden heeft.

Op Het Rijk van Nijmegen staat elke dag ons enthousiaste team klaar om iedere bezoeker een fantastische dag te bezorgen. Email or Phone Password Forgot account.

Een TOP deal. Wie daag jij uit. Good food is good mood.

Bezienswaardigheden rond Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Naast golfen kan je ook smullen bij Het Rijk van Nijmegen! Heel goed 0. Golfbaan Het Rijk van Nijmegen July 21 ·.

Boek n van de vele gratis activiteiten op Het Rijk van Nijmegen! Naast golfen kan je ook smullen bij Het Rijk van Nijmegen. Of je nu een vroege vogel bent of liever op prime time speelt, bij Het Rijk Golfbanen geniet je van het beste dat golf te bieden heeft. Kidsclub Groesbeek. Wat dacht je van deze salade met geitenkaas, watermeloen en muntdressing.

Regio Arnhem

Forgot account? Wat dacht je van deze salade met geitenkaas, watermeloen en muntdressing? Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een klasse apart met 45 holes verdeeld over 2 golfbanen in een schitterende omgeving. Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Het werk volstaat dus niet alleen met maaien, maar de greenkeepers zijn echt vakmensen met passie!

Budgetgolf behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Een TOP deal! Denk jij dat jij beter kan golfen dan je vrienden. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen.

Begint het bij jou al te kriebelen! Golfbaan Het Rijk van Nijmegen July 21 huis te koop buurtweg stavenisse Aankomend weekend wordt het geweldig golfweer?

Budgetgolfwedstrijd Golfbaan Het Rijk van Nijmegen (powered by Decathlon)

Zijn er bij deze plek of activiteit hulpdieren toegestaan? Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Deel hem in de reactie of tag ons in de foto. Schrijf een beoordeling.

Zou je deze plek of activiteit associren met eten en drinken. Sportzegels bij Albert Heijn gespaard. Het werk volstaat dus niet alleen met maaien, maar de greenkeepers zijn echt vakmensen met passie. Heb je Golfbaan Het Rijk van Nijmegen bezocht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *