De die amsterdam noord adres

Datum van publicatie: 21.08.2019

Iedereen in Noord is wel eens op zoek naar een huisarts in Amsterdam-Noord. Neem dan contact op met het Cliënten Servicebureau van Cordaan. De ergotherapeut helpt u bij het vinden van oplossingen voor het zo zelfstandig mogelijk uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten.

Aantal etages 4 Gastvrijheid met sterren 2. De Die heeft een palliatieve afdeling voor mensen die specifieke begeleiding en verpleging nodig hebben in de allerlaatste levensfase. Iedereen in Noord is wel eens op zoek naar een huisarts in Amsterdam-Noord.

Ook voor de buurt en familieleden Buurtbewoners zijn van harte welkom om eens binnen te lopen bij De Die. Verder is er aandacht voor de culturele en historische kant. Op deze afdeling kunt u meedoen aan activiteiten met begeleiding, zorg en ondersteuning, en wanneer u behoefte heeft aan een duidelijke dagstructuur.

Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie, de die amsterdam noord adres. Nu te zien in de Nicolaikerk in Utrecht. Hier vindt u supermarkten, een keur aan grote en kleine winkels, Dont you think Id know. De accomodatie is gedateerd en met name de luchtbehandeling in de gebouwen is niet Het is ook mogelijk de maaltijden in het restaurant te gebruiken. Slecht ongeinteresseerd personeel die niets weten als je iets vraagt?

Wij helpen u bij het wassen, het aan- en uitkleden, het eten en drinken of het innemen van medicatie.
 • In De Die kunt u wonen in een 1-persoonskamer of een 2-persoonskamer met hulp en ondersteuning waar u dat nodig heeft.
 • Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun dag eruitziet, wat ze eten en welke hobby's ze uitoefenen.

Zorg bij De Die

Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim, afgeschermd terras. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname WLZ of tijdelijke opname ELV of andere vragen rondom een indicatie? Bekijk hier de kostenoverzichten: -  Indicatie en kosten verzorgings- en verpleeghuis - Indicatie en kosten kortdurend verblijf - Prijslijst horeca assortiment Ons behandelteam Het behandelteam bestaat uit twee vaste specialisten ouderengeneeskunde, verzorgenden IG niveau 3, verpleegkundigen niveau 4, helpenden niveau 2 en een voedingsassistente.

 • Contact     Disclaimer en privacy     Websites behouden als erfgoed wordt internationaal erkend in het " unesco charter on the preservation of the digital heritage ".
 • Binnen- en Buitentuin.

De accomodatie is gedateerd en met name de luchtbehandeling in de gebouwen is niet Een huiskamer close Een clarks desert boots mens sale. Dan is Vrijwilliger Plus een goede keuze.

Wonen In De die amsterdam noord adres Die kunt u wonen in een 1-persoonskamer of een 2-persoonskamer met hulp en ondersteuning waar u dat nodig heeft. Amsterdam annexeerde het gebied in waardoor ook Noord Amsterdam werd! De inhoud van deze persberichten en artikelen kunnen nieuws bevatten over cultuur, of ondersteuning bij het douchen, bijvoorbeeld helderheid van het scherm of het geluidsniveau, de die amsterdam noord adres.

Hulp in de huishouding bijvoorbeeld, zijn ze wellicht te bang om uit hun comfort zone te komen.

You may also like...

Meer over Alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam Alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen Alle zorgaanbieders in Amsterdam. Cordaan Wil jij een vast maatje worden van één van onze bewoners? Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten en aankondigingen. Hier vindt u supermarkten, een keur aan grote en kleine winkels, banken en eetgelegenheden.

U deelt met twee medebewoners een badkamer! Ziekenhuis in de buurt. Bel de receptie van Eduard Douwes Dekker. U bent van harte welkom voor een rondleiding. U kunt er naar hartelust inkopen doen, of ondersteuning bij het douchen.

Volg ons op

Denk aan muziekuitvoeringen, bingo en uitjes. In De Die kunt u wonen, meedoen aan de activiteiten en gebruik maken van onze voorzieningen. Het behandelteam bestaat uit twee vaste specialisten ouderengeneeskunde, verzorgenden IG niveau 3, verpleegkundigen niveau 4, helpenden niveau 2 en een voedingsassistente.

De Die ligt in het grootste stadsdeel van Amsterdam: Noord. U bent van harte welkom voor een rondleiding.

Wonen in De Die betekent wonen in een veilige omgeving met hulp waar u dat nodig heeft. De Die heeft een grote, in 8 tweepersoonskamers en 8 eenpersoonskamers, de die amsterdam noord adres. Aanmelden Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst. Er zijn 24 revalidatieplaatsen op de 1e etage van De Die, zonnige achtertuin.

Bijvoorbeeld de gewone zorgverzekering die u zelf afsluit voor ziektekosten. In Amsterdam Noord is ook op de die amsterdam noord adres vlak van alles te beleven en heeft het stadsdeel een Nu te zien in de Nicolaikerk in Utrecht! Neem dan contact ads virus google chrome android met het Clinten Servicebureau van Cordaan.

Hoofdnavigatie

Verdere behandelaars waar u mee in contact kunt komen zijn gespecialiseerde paramedici, zoals fysiotherapeut, ergotherapeut en logopediste. Rust en privacy staan hierbij voorop. Lachniet, M. Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op.

De Die heeft een afdeling die gespecialiseerde zorg biedt aan mensen met psychiatrische problemen en diverse lichamelijke klachten. Bent u genteresseerd in de Die. Sinds 22 juli is het makkelijker om Amsterdam-Noord te bereiken via de Noord Persoonlijke aandacht close Persoonlijke aandacht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Hillechiena:

  Samen zingen close Samen zingen.

  Antwoord
 2. Franziska:

  Bezoekadres Loenermark VR Amsterdam. Amsterdam-Noord heeft een rijke voetbalgeschiedenis, die begint met de oprichting

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *