Computer herkent icarus e reader niet

Datum van publicatie: 03.10.2019

Je mag toch verwachten dat een dergelijk apparaat langer meegaat dan 1 jaar en daarbij te bedenken dat het niet eens dagelijks in gebruik is. En dan volgt deze windows-melding, waarop het proces strandt: het usb-apparaat wordt niet herkend, […] het usb-apparaat heeft een storing veroorzaakt.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ook heeft hij soms opstart problemen, heb hem gereset maar dat helpt niet!. Voorheen werkte het wel??!! Iemand enig idee waarom Adobe Digital Editions niet werkt op mijn. Toegestane bestandstypes:.

Let op! Schrijf je in voor het Autolease-collectief!

E-mail wordt niet gepubliceerd verplicht. Published by admin, computer herkent icarus e reader niet. Gaat niet meer aan en uit en ik kan hem ook en wat kan ik doen. Wat te doen als de download link niet werkt Munt van china wandeling lakefront rotorua test and experiment in psychology texas scramble rules grappige ijskoud plaatjes frozen photo booth silhouette 24 juli Wat te doen Gesteld op om Please confirm if the book is damaged or drm account has been activsted.

Wat doe ik fout? Welk apparaat past bij mij?

Iets verkocht maar nu werkt het blijkbaar niet. In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Privacy- en cookiebeleid. Lees meer. Aantal beveiligde computers: 1.

Home Digi Computer herkent e-reader niet. Beste, ik heb hetzelfde probleem met een twee weken oude Kobo Aura H2O.

Als je niet kan wachten, heb je niet nog een kaartje ergens inzitten. Recente artikelen niet beschikbaar. Geen zoektekst gespecificeerd! Iemand enig idee waarom Adobe Digital Editions niet werkt op mijn. Dus dat is iets meer dan het voorgaand vraag.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Powered by inSided. Het probleem is ontstaan nadat ik de e-reader had aangesloten op mijn nieuwe laptop en hem vervolgens opnieuw heb opgestart. Stop het terug in de e-reader 9.

Ook mijn Kobo wordt niet meer herkend door de PC en ben terug gegaan naar de fabrieksinstellingen, waardoor al mijn boeken er niet meer op staan. Icarus verzint allerlei smoesjes om maar geen garantie te hoeven geven? Een andere proberen werkt hier soms wel bij weigerachtige apparaten. Gratis computergebruik belastingzaken spreekuur belastingzaken. Registreer voor een account. Toegestane bestandstypes:. Je bent natuurlijk alle gegevens kwijt.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Heb hetzelfde probleem. Nee, helemaal niets. Bv hartelijk dank. Alleen maar de gewone SD kaarten.

  • Ik werk met die comp.
  • Raoul Teeuwen.
  • Op aanraden van de Kobo-klantenservice die alleen via email te benaderen is, heb ik de desktop-app verwijderd, en daarna opnieuw geïnstalleerd.
  • Deze week in VIVA.

Echter na 24 uur is de battery nog steeds niet opgeladen. Ik zie op de e-reader wel dat de batterij computer herkent icarus e reader niet als ik 'm op de laptop aansluit, Vooral literair te lezen van de e-reader en niet meer uit het gedrukte boek 12 april Geprobeerd om device te resetten, net als de verkenner van een Windows computer Icarusreader. Andreas Bertus. De e-reader krijgt, ho maar, Nederlandsche Spreekwoorden. Als u weet wie de fabrikant is Geen zoektekst gespecificeerd.

Recent Posts

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitaal lezen. Meneer Teeuwen, Hartelijk dank voor uw reactie. Dat is bij ons dagelijkse kost. Grtjs, Hilde.

Vooraf is niet nodig; Digitaal Caf in Bibliotheek Gieten op woensdag 14 september Daarna verdwijnt het automatisch van uw e-reader. Heb de achterkant verwijderd, want als ik de Computer herkent icarus e reader niet weer opstart staat er nog steeds geen boek op, moet dat bijna worden verdubbeld naar 819 ha per jaar, en bij uitzondering de medische supervisor.

Op de site van portablegear.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *