Cavalier king charles spaniel pups

Datum van publicatie: 12.08.2019

Voorstelling Woefkesranch: De hondenkwekerij van de Woefkesranch biedt u enkel kwaliteitshonden aan. Ze zijn zelfs een beetje onderdanig en gevoelig voor de intonatie van uw stem.

We hebben zowel mannetjes als vrouwtjes beschikbaar. Rustig, beheerst, zeer lief. Het ras heeft zijn aanpassingsvermogen, vriendelijkheid en spreekwoordelijke gave om liefde te schenken van de spaniël behouden. Wij bieden Cavalier pups aan uit eigen kwekerij. De hondenkwekerij van de Woefkesranch biedt u enkel kwaliteitshonden aan.

Is het de eerste keer dat u een hondje hebt. De vacht moet elke week grondig worden uitgeborsteld? Daarom hoef je geen problemen te verwachten tijdens de opvoeding. De Cavalier King Charles past cavalier king charles spaniel pups qua beweging volledig aan uw levenswijze aan. De Cavalier King Charles kan zich uren op een sofa vleien bij regenweer, dit zonder storend te zijn.

De vacht bestaat uit zacht haar, dat steil of licht golvend is. De plaats waar honden met deze kleur jarenlang gefokt werden door de Britse adel. Klik hier Cavalier King Charles Spaniël pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 30 tot 33 cm. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie. Geschiedenis van de Cavalier King Charles Spaniël: De Cavalier King Charles Spaniël heeft een wel heel ingewikkelde benaming gekregen, maar deze heeft alles te maken met zijn herkomst en geschiedenis.

  • Je moet regelmatig kammen, maar dat neemt niet zoveel tijd in beslag als je het goed bijhoudt. De Cavalier King Charles moet regelmatig geborsteld worden vooral op de borst, oren en tussen de poten , de dode haren en eventueel vuil uit de oren verwijderen.
  • Wij hebben op dit moment zeer mooie Cavalier King Charles pups te koop. Vragenlijst: Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje, vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen, af te drukken en mee te brengen als u langskomt.

De vacht van de Cavalier vereist geen ingewikkelde of vervelende dagelijkse verzorging. Dit is een goede training voor hem. Wie op zoek is naar een lieve gezinshond, kan haast geen betere keuze maken. Het is dus een zeer gemakkelijk hondje dat in bijna alle situaties past en waarvan u zeer veel genegenheid zult genieten, cavalier king charles spaniel pups. Cavalier King Charles pups te koop. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Cavalier pup uitkiezen.

De plaats waar honden met deze kleur jarenlang gefokt werden door de Britse adel.

Voorstelling Woefkesranch:

Rustig, beheerst, zeer lief. Ook de lange afhangende oren zijn kenmerkend voor deze soort. Verzorging van de Cavalier King Charles Spaniël: De vacht van de Cavalier vereist geen ingewikkelde of vervelende dagelijkse verzorging. Anderzijds kan je ook uren met hem spelen.

Wie op zoek is naar een lieve gezinshond, kan haast geen betere keuze maken. Het is dus een zeer gemakkelijk hondje dat in bijna alle situaties past en waarvan u zeer veel genegenheid zult genieten! Ze zijn bij ons geboren en beide ouders zijn aanwezig, cavalier king charles spaniel pups. Cavalier King Charles Spanil. Rustig, zeer lief, DD Lak 7gram set blank zijdeglans.

Cavalier weblog:

Niet alleen de pups, maar dus ook de vader en de moeder kunnen bij ons in de kennel bezichtigd worden. Wij hebben op dit moment zeer mooie Cavalier King Charles pups te koop. Verzorging van de Cavalier King Charles Spaniël: De vacht van de Cavalier vereist geen ingewikkelde of vervelende dagelijkse verzorging.

Klik hier voor de films Het is dus een zeer gemakkelijk hondje dat in bijna alle situaties past en waarvan u goede doelen nederland bureau nalatenschappen veel genegenheid zult genieten, cavalier king charles spaniel pups.

Over de Cavalier King Charles Spanil. Goed nieuws. Je moet regelmatig kammen, maar dat neemt niet zoveel tijd in beslag als cavalier king charles spaniel pups het goed bijhoudt. Rasbeschrijving Cavalier King Charles Spanil: Rasgroep: Gezelschapshonden Aard: Speels, dit zijn mensen die hier een Cavalier King Charles Spanils gekocht hebben en ons foto's sturen Het is voor ons een waar genoegen om te zien hoe hun pup evolueerde tot een prachtige volwassen hond, lief, maar dat is ook niet nodig?

Wij hebben op dit moment zeer mooie Cavalier King Charles pups te koop. Hier vindt u al de klantenreferenties, gezellig.

Cavalier King Charles pups te koop

Dit zijn honden met een aanhankelijk en zacht karakter. Het gewicht varieert van 5 tot 8 kilo. Die laatste kleur is wit met roodbruin en verwijst naar Blenheim Palace. Meer foto's

Hier vindt u al de klantenreferenties, dit zijn mensen die hier een Cavalier King Charles Spanils gekocht hebben en ons foto's sturen Veel beweging heeft dit ras niet echt nodig. Ze zijn bij ons geboren en beide ouders zijn aanwezig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *