Vrijwillige brandweer hendrik ido ambacht

Datum van publicatie: 03.10.2019

Vermeulen voor 20 jaar brandweerdienst. Om paraat te kunnen blijven zoeken wij nieuwe brandweervrijwilligers. Hoogenboom 49 wordt gedecoreerd vanwege zijn jarige inzet als jeugdleider bij de brandweer Zwijndrecht.

Je moet immers snel in actie kunnen komen zonder dat je van tevoren weet wat er aan de hand is. Je bent  voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd. Mast voor 25 jaar brandweerdienst. Je werkgever kan ook profiteren van het feit dat je vrijwilliger bent. Informatieavond Tijdens de informatieavond op donderdag 5 april   kun je als geïnteresseerde zelf de brandweer beleven, er wordt meer vertelt over de brandweer en wat bij de functie komt kijken.

Daarnaast was hij leider van de jeugdbrandweer en bestuurs- lid van de brandweervereniging van Zwijndrecht. Wil je ook iets anders doen naast je gewone werk of bezigheden en wil je nieuwe mensen leren kennen?

Hoofdbrandwacht A. Driessen, een incident met gevaarlijke stoffen of het oplossen van stormschade. Snellinks Ga naar content. Samen kost dit je gemiddeld twee avonden per week. Tubbing en commandeur D.

Brandwacht 1e klasse J. Hij heeft diverse specialismen vervuld en was ploegchef van een blusploeg. Word jij enthousiast van deze functie, twijfel niet en meld je aan voor de informatieavond!

Zomerparkdag: Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwi...

Daarnaast verwachten wij van je dat je goed kunt samenwerken, dat je stressbestendig bent en tegen een stootje kunt. De heer A. Nick Donker. Brandwacht 1e klasse J. Daarnaast is hij vanaf voorzitter van de Zwijndrechtse brandweervereniging.

Vermeulen voor 20 jaar brandweerdienst. Help jij ons uit de brand?

 • Hoofdbrandwacht A.
 • Pijl 58 is lid van de vrijwillige brandweer van Zwijndrecht vanaf tot heden. Je moet immers snel in actie kunnen komen zonder dat je van tevoren weet wat er aan de hand is.

Deze opleiding duurt ongeveer twee jaar. De heer H? Wat verwachten we van je. Hordijk 56 was van tot en met december lid van de Vrijwillige brandweer. Hoofdbrandmeester H. Je ingestelde privacyinstellingen zorgen ervoor dat dit deel van de pagina niet getoond wordt.

Tubbing en commandeur D. Wat verwachten we van je? De heer H. Daarnaast is hij vanaf voorzitter van de Zwijndrechtse brandweervereniging.

De heer A. Brandwacht 1e klasse J. Je mag ook zelf aan de slag tijdens een aantal kleine workshops. Foto's klik hier voor meer foto's albumversie Je krijgt een aanstelling bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid inclusief de daarvoor van toepassing zijnde rechtpositie en arbeidsvoorwaarden.

Vind je nieuwe baan

Wat houdt brandweervrijwilliger zijn in? Nick Donker. Informatieavond Tijdens de informatieavond op donderdag 5 april   kun je als geïnteresseerde zelf de brandweer beleven, er wordt meer vertelt over de brandweer en wat bij de functie komt kijken.

Naast zijn lidmaatschap trad hij op als mentor van nieuw instromende brandweerlieden, maakte hij deel uit van diverse selectiecommissies en vertegenwoordigde de brandweer in de onderdeelscommissie van de Ondernemingsraad. Zij leveren dag en nacht een bijdrage aan de veiligheid in hun gemeente.

Symbolisch werd de commandostaf overhandigd. Delen Je ingestelde privacyinstellingen zorgen ervoor dat dit deel van de pagina niet getoond wordt. Hij is hoofdbrandwacht. De heer R? Hij is nog steeds actief als hoofdjeugdleider bij het korps, vrijwillige brandweer hendrik ido ambacht. Foto's klik hier voor meer foto's albumversie Pijl, 40 jaar vrijwilliger!

Een brandweerman- of vrouw heeft een breed takenpakket. De informatieavond starten om De hoofdbrandwachten: A.

Vrijwillig reisbegeleiders voor mensen met een verstandelijke beperking

De uitreikingen vond plaats in de brandweerkazerne in Zwijndrecht. De brandweeravond stond in het teken van het per 1 januari samengaan van de korpsen van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht tot brandweer Zwijndrechtse Waard. Mast voor 25 jaar brandweerdienst. Privacyinstellingen wijzigen.

Daarnaast verwachten wij van je dat je goed kunt samenwerken, dat je stressbestendig bent en tegen een stootje kunt. Daarnaast oefen je zodat je de brandweertaken goed beheerst! Hij is nog steeds actief als hoofdjeugdleider bij het korps.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Cherrel:

  De Koninklijke Vrijwilligersmedaille reikte de burgemeester uit aan: De hoofdbrandwachten, G. De brandweer is 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om de veiligheid in jouw gemeente te garanderen.

  Antwoord
 2. Efe:

  De heer H.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *