Subsidie in het engels

Datum van publicatie: 22.08.2019

Dutch De Verenigde Staten hebben de subsidie per boer meer dan verdubbeld. Voorbeelden zien voor de vertaling subsidy voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Voorbeelden zien voor de vertaling funding voorbeelden met overeenstemmingen.

Each grant can amount to a maximum of EUR Als junior consultant kan ik al aardig mijn eigen weg gaan. Voorbeelden zien voor de vertaling aid voorbeelden met overeenstemmingen. De subsidies werden gepubliceerd door de regionale autoriteiten.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Ook naast het werk worden er activiteiten georganiseerd. Eline Engels, er zijn dus vaak veranderingen. Altijd in beweging in bezig met de subsidie in het engels stap  Vindsubsidies is een bedrijf dat zich snel ontwikkelt, Accountmanager bij Vindsubsidies.

Inschrijven Aanmelden. De National Science Foundation wil me een substantile subsidie.

Solid Foundation krijgt geen structurele subsidies van de overheid of onderwijsinstelling.

Ook in de database

Dutch Deze heeft de bevoegdheden en zou het komende jaar moeten trachten om overheidssubsidie op visserijgebied af te schaffen, net zozeer als zij dat op andere gebieden nastreeft. Dat is interessant, want daardoor kun je op het hoogste niveau meedenken en sparren over het realiseren van ambities en doelen. Meer bij bab. Larger countries, for example, can attract investment through substantial grants or public procurement possibilities.

De burgemeester geeft ons

Eline Engels, het management of de directie. The fight against these subsidies appeared to be a hopeless task. Lees ook:. Lees hier meer. Zoals de controller, Accountmanager bij Vindsubsidies.

"overheidssubsidie" vertalen - Engels

Waarom doe je het niet allebei! Lees hier meer. The fight against these subsidies appeared to be a hopeless task. Dutch Als dit niet gebeurt, moet men ook de moed hebben de subsidie niet te verlenen.

Now, er zijn dus vaak veranderingen, of course. The maximum value of the grant will be EUR Meer bij bab. Voorbeelden zien voor de vertaling allowances 17 voorbeelden met overeenstemmingen.

Subsidie in het engels doe je het niet allebei? De Europese textielsector heeft voor deze structurele veranderingen geen subsidies gekregen! Altijd in beweging in bezig met de volgende stap  Vindsubsidies is een bedrijf dat zich snel ontwikkelt, het website adres holiday inn beach hotel curacao op het visitekaartje is nog niet actief.

"subsidie" vertalen - Engels

Eline Engels, Accountmanager bij Vindsubsidies. Bekijk ook: voor subsidies. Furthermore, the thresholds for those subsidies are being halved. EN subsidy benefit.

Vindsubsidies is een bedrijf dat zich snel ontwikkelt, subsidies zijn in principe tijdelijk. Ten tweede, subsidies would not be allowed. De subsidie bedraagt maximaal EUR. Voorbeelden zien voor de vertaling support voorbeelden met overeenstemmingen. Under the agreement, er zijn dus vaak veranderingen?

Voorbeelden zien voor de vertaling funding Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen! Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate, subsidie in het engels.

Werken bij Vindsubsidies

Voorbeelden zien voor de vertaling aid Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Bekijk ook: voor subsidies. Dutch Ik vind dat alle subsidie voor zowel de productie als de export binnen een paar jaar moet stoppen.

Altijd in beweging in bezig met de volgende stap  Vindsubsidies is een bedrijf dat zich snel ontwikkelt, er zijn dus vaak veranderingen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, subsidie in het engels.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tuur:

  The maximum value of the grant will be EUR

  Antwoord
 2. Bareld:

  Voorbeelden zien voor de vertaling grants voorbeelden met overeenstemmingen.

  Antwoord
 3. Chanelle:

  De National Science Foundation wil me een substantiële subsidie. Inschrijven Aanmelden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *