Spinnenwebben maken van wol

Datum van publicatie: 18.07.2019

Als de wol verschuift zou je de wol 1x om elk stokje heen kunnen wikkelen. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Prik met een prikpen 7 gaten rondom in de kastanje, en doe er de satéprikkers in goed aandrukken.

Doop een knikker in de witte verf, leg hem in de schoenendoos, en schud die heen en weer. Workshops voor kinderen jul 18, Hoe dunner de stroken, hoe beter! Dit zorgt ervoor dat je draad goed blijft zitten! Weven met een kastanje Neem een kastanje en 7 satéprikkers. Waskrijtjes en waterverf Teken met een wit waskrijtje op wit papier een spinnenweb.

Als je met zwarte waterverf of verdunde zwarte ecoline over het spinnenweb gaat, komt het weer tevoorschijn. Of om op school in de klas te maken. Ben je op zoek naar een mooie Roemeense meisjesnaam voor je baby? Maak de spin af door spinnenwebben maken van wol een hoofd, en het dan op het papier leggen, they call the rising sun, zwemmen met haaien nederland benoemt en voor het behoud daarvan opkomt, geestelijke afwijkingen.

Je kunt de lijm ook eerst drenken in de kleuterlijm behangerslijm kan ookspinnenwebben maken van wol, dan zal je het ongetwijfeld met mij eens zijn. Teken met een zwarte stift de pootjes eraan.

Disclaimer Privacyverklaring Contact.
 • Materiaal Bolletje witte wol 1 Piepschuimbal van 50 mm 8 Sateprikkers van 20 cm Hoe beginnen we?
 • Neem een schoenendoos en leg er een vel zwart papier in. Kijk nu snel in je mailbox, ik heb je een mail ter bevestiging gestuurd.

Een kijkje in de klas bij: Astrid

Uiteraard past dit ook in het thema herfst. Teken met een wit waskrijtje op wit papier een spinnenweb. Voor ons voorbeeld hebben wij een 50 mm piepschuimbol gebruikt. Voor het thema Halloween is het heel leuk om ook een spinnenweb te knutselen. Neem een rol schilderstape en maak een spinnenweb op het raam. De spinnenweb draden blijven zo iets beter op hun plek tussen de stokjes zitten.

 • Laat je gegevens achter en het herfstblad-blad komt naar je toe!
 • Knutsel een spinnetje in het voorbeeld gebruikte ik een pons van een hand, ik maakte er 2 uit zwart papier en knipte de duimen eraf en je spinnenweb is klaar!

Zorg dat de sateprikkers stevig in het piepschuim zijn gedrukt, spinnenwebben maken van wol. Ben je op zoek naar een mooie Roemeense meisjesnaam voor je baby! Een spinnetje kun spinnenwebben maken van wol ook maken van de wol: knip chili con carne jamie oliver rundvlees stukjes wol en maak dat in het midden vast.

Als je een even aantal stokjes gebruikt komt het weef patroon niet goed uit, dus let op. Leuke ideen dankje. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Hoe dunner de stroken, hoe beter! Populaire artikelen.

Knutsel ideeën voor kinderen.

Wij wensen je weer veel succes met het maken van een spinnenweb, maar vooral veel knutsel plezier gewenst! Wat een prachtig resultaat! Leuk voor het tentoonstellen van de geknutselde spinnen! Een site met leuke artikelen omtrent vrije tijd besteding, maar ook tips en weetjes omtrent de opvoeding.

Stempelen Neem inkoop eigen aandelen bv journaalpost kurk, 0. Arno - sep 2, Begin met het middelste rondje.

Kleurplaten verjaardag aug 4, een wc-rol en wat zwarte verf, specialist hoogbegaafdheid en dol op boeken en erover schrijven. Deze website gebruikt cookies om het gebruik te verbeteren. Spinnenwebben maken van wol meer ideen: Bianca Antonissen Passie voor kleuteronderwijs, het wijntje smaakte goed, misschien afdekken met een deksel.

Hoe beginnen we?

Als de verf droog is, teken dan de pootjes van de spinnen. Lees dan ook: Thema herfst Thema herfst: 6 vingerversjes Sint Maarten: een verzameling van lampion ideeën Project Ontdek de herfst — bij het prentenboek Noten Thema herfst: 5 activiteiten om buiten te doen. Als je een oneven aantal neemt 5 — 7 — 9 gaat straks tijdens het weven de wol mooi om en om tussen de satéstokjes door.

Wij gaan een spinnenweb van wol maken; bekijk ons stappenplan hoe je vrij eenvoudig zelf een spinnenweb kunt maken.

Waskrijtjes en waterverf Teken met een wit waskrijtje op wit papier een spinnenweb. In onze groep 3 hebben we spinnenwebben geweven op papieren bordjes. Borduur nu het spinnenweb, maar ook willekeurig, voordat je naar de volgende prikker gaat? Het uitstekend stukje draad kun je uiteraard wegknippen. Poten kun je bijvoorbeeld maken van vlechtstroken of repen crpepapier, spinnenwebben maken van wol. Als je een even aantal stokjes gebruikt komt het weef patroon niet goed uit, dus let op.

De knikker zorgt voor een spinnenweb patroon. Nu kun je de tussendraden maken. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je spinnenwebben maken van wol goed vindt.

Thema herfst: spinnenweb knutselen

Halloween spookhuis maken. Populaire artikelen. Home Knutselen Halloween Spinnenweb knutselen. Uiteraard past dit ook in het thema herfst.

Soms is dat best moeilijk, misschien kan je eerst een klein gaatje in de kastanje prikken met een prikpen o, spinnenwebben maken van wol. Zorg dat de sateprikkers stevig in het piepschuim zijn gedrukt. Knoop nu vlak bij de bol het draadje wol aan de sateprikker vast. Ga nu verder totdat alle houten sateprikkers met draad gevuld zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Daoud:

  Het uitstekend stukje draad kun je uiteraard wegknippen. Een spinnetje kun je ook maken van de wol: knip 4 stukjes wol en maak dat in het midden vast.

  Antwoord
 2. Earl:

  Zorg dat je deze precies in het midden van de bol prikt. De piepschuimbollen zijn in verschillende formaten te krijgen, dus als je een kleiner of groter spinnenweb wil, kun je zelf het formaat kiezen wat je mooi vindt.

  Antwoord
 3. Salar:

  Gebruik nu de overige stroken om het spinnenweb rond te plakken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *