Pannenkoekenhuis berg en dal

Datum van publicatie: 06.10.2019

Bedank HUTR Ook lekker en best een mooie grote bord is de salade: knapperig vers en met veel verse ingredienten!

Wil daarom maar een tip geven De ene was taai en lauw en de andere half gaar en erg vet.. En ook deze keer was hij heerlijk. Serveert dit restaurant alcohol? Beide gerechten waren perfect klaargemaakt en werden mooi verzorgd opgediend.

Wij dachten: pannenkoekenhuis, hou je bij je leest. Het was echt heel erg leuk. Reservering was bekend bij bediening. IJsje toe. Heerlijk gegeten na een dagje Kon.

Meer informatie

Wellicht was dit voor de 'krokante bite'. We waren met een grote groep en er werd gevraagd of we de keuze vooraf konden door geven, dat snapte we eerst niet, maar de mevrouw aan de telefoon legde het uit waarom ze dan doen en snapte het gelijk..

Aangegeven dat wij dit niet normaal vonden maar we werden alleen maar tegengesproken. Beoordeeld op 25 maart via mobiele applicatie Heerlijke pannenkoeken gegeten. Op de vraag van de serveerster of het smaakte heb ik dan ook met nee geantwoord en bemerkingen kenbaar gemaakt.

  • Leuke knuffel voor de kinderen, die waren dus ook erg blij.
  • Na een morgen op paleis het loo te hebben rondgewandeld hadden we trek in een bakje koffie. Zitruimte zitplaatsen.

Toetje: prima, stevige slagroom en niet de goedkoope, gedurende lange tijd de vaste tekstdichter van Elton, een televisie en een badkamer met douche en toilet. Ze hebben hier de heerlijkste sate's, pannenkoekenhuis berg en dal. Hans Heijmans. Niet alleen de pannenkoeken maar ook de consumpties zijn schandalig duur. Wegens drukte kon men hier niks aan doen.

Waarderingen en beoordelingen

Het eten is dan ook niet zoals het hoort te zijn. Echt een aanrader! Hotels in de buurt ยป.

Vriendelijk personeel. Gelukkig geen schreeuwerige muziek; wel vogels die je hoorde zingen. Gisteravond tweede Kerstdag zonder reserveren hier gegeten met mijn vriendin. Echt een aanrader! Prima bediening, mooi op tijd en goed gevulde pannenkoeken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Hoe was jouw ervaring?

We hadden 3 kommen soep 1 was gloeiend heet 2 waren lauw. Zeer goed gevulde pannenkoeken, snelle en nette service! Echt lekker!

  • Daar kwam je voor terug.
  • Wegens drukte kon men hier niks aan doen.
  • Erg zuinig!
  • Waarschijnlijk hadden we er anders nog een bakje bij kunnen bestellen.

Tijd van het jaar, pannenkoekenhuis berg en dal. Hij was veel te taai en op sommige plekken weer rauw. De Duivelsberg op 27 maart RB punten. De tomatensoep is heel heel heel erg zoet en lijkt regelrecht uit een pakje te komen. Wat er geserveerd werd was taai en zwart aangebrand, en dat op woensdag.

Uitstekende bediening ondanks de grote drukte, het vlees was pannenkoekenhuis berg en dal kleine stukjes gesneden om de kwaliteit te verbloemen. Profiel Lid worden. Ik had een baguette rosbief besteld en er zaten twee dunne plakjes rosbief op?

Pannenkoekhuis in Berg en Dal

Maar geweldig, dat het op 16 oktober nog kan. Ook het eten was heerlijk. Groet, Kim Mulder. Familie feestjes gehad vorige week en we hebben zalig gegeten!

Fijneman 10 punten. Dus zeker de moeite waard om hier te gaan eten. Ook de andere gerechten prima bereid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *