Maison et moi roosendaal

Datum van publicatie: 03.10.2019

Op de website van Maison et Moi kun je je aanmelden voor de Masterclass verftechnieken  van Annie Sloan. We bezoeken veel beurzen om inspiratie op te doen maar experimenteren zelf ook graag op interieurgebied. Dat is wat moeilijker te omschrijven, want we hebben niet een vaste stijl.

We zijn ooit bijvoorbeeld meer vanuit woonaccessoires begonnen, met een Scandinavische en brocante stijl. Workshop verftechnieken 2a Tijdens de tweede workshop ga je het volgende leren: Gilding, Crackled look en Frottage.

Verf waarbij je niet vooraf hoeft te schuren. Parkeren aan de weg is niet gratis. Privacy verklaring Algemene voorwaarden. September hebben we onze winkel geopend.

Hip, het maison et moi roosendaal op de bank en de kaarsen op tafel! Door middel van deze techniek leer je gebruik te maken van verschillende sjablonen met verschillende kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Wij zijn een exclusief verkooppunt in de regio. Allebei de technieken worden behandeld in de workshop! Van vloer en raamdecoratie, trendy, Nederlands Duits.

Wat is jullie favoriete kleur?

Van Scandinavisch brocante naar de woontrends van nu

Geven jullie workshops? Alle rechten voorbehouden. Je zult bij ons ook vaak stagiares zien omdat wij  een steentje bij willen en kunnen dragen om studenten ervaring op te laten doen. Crackled look Ook de Crackled look is op twee manieren te gebruiken die allebei worden behandeld. Namelijk door gebruik te maken van gilding wax of van bladgoud, -zilver of -koper. Deze is ook heel leuk!

We zoeken altijd een manier om de techniek in onze eigen stijl te vertalen. Ook de Crackled look is op twee manieren te gebruiken die allebei snel krullen maken kort haar behandeld!

Tijdens de masterclass verftechnieken leer je dus verftechnieken van Annie Sloan en krijg je een gratis startpakket. Crackled look Ook de Crackled look is op twee manieren te gebruiken die allebei worden behandeld, maison et moi roosendaal. Gilding kun je op twee manieren toepassen.

Van vloer en raamdecoratie, naar de meubels, het kussentje op de bank en de kaarsen op tafel. Benieuwd hoeveel punten je op jouw pas hebt staan? De Roospas, heb jij hem al?

We bezoeken veel beurzen om inspiratie op te doen maar experimenteren zelf ook graag op interieurgebied, maison et moi roosendaal.

Ben je nieuwsgierig geworden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies maison et moi roosendaal onze website te verbeteren. Flat Finish Deze techniek wordt ook in workshop 1 aangeleerd en zorgt voor een mooie gladde finish. We geven de workshops Verftechnieken 1 en 2. We zoeken altijd een manier om de techniek in onze eigen stijl te vertalen.

Meld je nu aan voor de Masterclass verftechnieken!

Hippe merken, scandinavisch, botanisch, stoer, industrieel. Openingstijden Maison et Moi is alle dagen van de week geopend. Omdat er verschillende stijlen zijn waarin je kunt verven, heeft Maison et Moi de masterclass opgedeeld in drie workshops: workshop verftechnieken 1, workshop verftechnieken 2a en workshop verftechnieken 2b.

 • Ook dat kun je eenvoudig controleren in jouw persoonlijke omgeving.
 • Login Registreren.
 • Dit vinden onze klanten.
 • Dat is wat moeilijker te omschrijven, want we hebben niet een vaste stijl.

Flat Finish Deze maison et moi roosendaal wordt ook in workshop 1 aangeleerd en zorgt voor een mooie gladde finish. Maison et Moi verkoopt graag merken die fair trade werken of een mooi verhaal hebben achter hun produkten?

Sinds juni zijn we ook Decorette Roosendaal gestart, maison et moi roosendaal, zodat je nu een volledig woonadvies leoniek van der maarel voorburg krijgen van onze interieurontwerpers en stylisten. Deze is ook heel leuk? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou.

Maison et Moi is een conceptstore, die houdt van verandering. Interieur n meer bij Maison et Moi Bij Maison et Moi kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment! Heel makkelijk. Deel dit artikel:.

Je herkent ons aan ons turqoise luifel. Ook kun je jouw meubels na deze workshop een distressed look geven. Door middel van deze techniek leer je gebruik te maken van verschillende sjablonen met verschillende kleuren Annie Sloan Chalk Paint.

Je kunt bijna elke ondergrond verven, even met een sopje erover om te ontvetten en dan aan de slag.

Alles wordt door ons geverfd. Privacy verklaring Algemene voorwaarden. Sander en Suzan zijn erg gastvrij en zullen je helpen de juiste keuze te maken!

Met alleen de verf kun je een grove Crackled look krijgen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marrit:

  Voor we de winkel begonnen, hadden we al aardig wat ervaring met het verven van meubels, maar helaas hebben we ons de blaren geschuurd in die tijd. Door Decorette Roosendaal te beginnen, is de collectie uitgebreid met vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, carpetten en shutters.

  Antwoord
 2. Fatema:

  Sander, Suzan en de meiden volgen de trends op de voet, door beurzen te bezoeken en met merken te overleggen. Sander en Suzan hebben Maison et Moi al in geopend in de Raadhuisstraat.

  Antwoord
 3. Frankie:

  Verf waarbij je niet vooraf hoeft te schuren. Maar dit kan over een paar maanden natuurlijk compleet anders zijn!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *