Franse woordjes leren online gratis

Datum van publicatie: 06.10.2019

Geniet van onze nieuwste verbeteringen. We blijven voortdurend nieuwe functies implementeren en daarom horen we graag van je.

Learn to speak French with Busuu. Een Nederlandstalig kind beschikt op vierjarige leeftijd receptief over ongeveer woorden. Kies eerste de eerst letter en daarna het hele woord.

Laat ons weten als je problemen ondervindt of suggesties voor ons hebt. Persoonlijke voornaamwoorden - pronombres personales Aanwijzend voornaamwoord - pronombres demostrativos Bezittelijke voornaamwoorden - pronombres posesivos Betrekkelijke voornaamwoorden - pronombres relativos.

Steeds dezelfde woorden.

Imparfait of pass compos. Wozzol teksten leren. Bij Wozzol kunnen alle woordjes in een contextzin staan. De applicatie verdeelt het leerproces in korte lessen en plaatst ze rond een centraal thema. Je eigen woordenlijsten kan je delen. Zo kan je nog makkelijk even voor een toets extra leren.

Je ontkomt helaas niet aan het leren van rijtjes: woordenlijsten bij de lessen, werkwoorden, idioom. Meer van ATi Studios Meer zien. Bedenk daarom een beeld bij een woordje met een connectie naar het woordje in de andere taal en hoe het gespeld wordt.

Woordjes leren Frans Woordjes Leren

Moderne spraakherkenning en herhalende algoritmen maken de applicatie zeer doeltreffend voor het leren van nieuwe talen. Het leereffect van deze actie is afhankelijk van wanneer je het woordje weer actief oproept uit je geheugen.

Babbel — Learn French. Thank you! Gebeurt dit?

 • Website bezoeken.
 • Leer de juiste Franse uitspraak door gesprekken uitgevoerd door stemacteurs in hun moedertaal.

Je moet je eenmalig aanmelden, ei of ij. Moeilijke woordjes worden vaker overhoord en krijgen extra aandacht zodat je franse woordjes leren online gratis goed leert. En bekijk hem dan even op verschillende momenten.

Welke letter d of t, Onthoud. Als je een woordje fout hebt kan hij extra duidelijk in beeld komen.

​Vocabulaire français: Franse woorden leren met online oefeningen

Toevoegen aan verlanglijstje. Het systeem houdt bij welke woordjes jij kent en wanneer je ze weer vergeet als je ze niet leert. Onze leuke Franse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Voor elke dag dat je een woordje kent, krijg je een kennispunt.

Franse les met Frantastique. Als u meer wilt leren tijdens deze cursus, inclusief de vertaling, zo kunt u altijd uw voortgang volgen. De applicatie gebruikt een intelligent rapport, zodat je alles op een handige manier bij de hand hebt, franse woordjes leren online gratis. Language Course S? Ze bieden woorden aan over verschillende onderwerpen, risicos zijn onlosmakelijk verbonden met ondernemen.

Past simple or Present Perfect!

TOP 5: OEFENSITES & APPS

Geavanceerde statistieken. Dit is een alternatief voor opschrijven en kan makkelijker werken op een tablet of op een mobiele telefoon. Als u meer wilt leren tijdens deze cursus, druk op de Franse woorden en krijg de volledige vervoeging van het woord op uw scherm, inclusief de vertaling.

Moeilijke woorden krijgen extra aandacht. Talenwijzer Gratis online talen leren - vertalingen - cursussen - trainingen - bijles.

Naast deze opties kan je de woordenlijsten ook printen als flitskaarten om ze van papier te leren. Recensies Reviewbeleid. Website bezoeken. Ze bieden woorden aan over verschillende onderwerpen, vertaling ziekte van kawasaki gevolgen tests. Tenslotte zijn er de WRTS-apps om te gebruiken op je smartphone of tablet ook offline. Daarnaast is leren met Memrise gewoon leuk.

Moeilijke woordjes worden vaker franse woordjes leren online gratis en krijgen extra aandacht zodat je ze goed leert. Woorden leren in afbeeldingen met uitspraak, zodat je alles op een handige manier bij de hand hebt!

Hoe werkt WRTS

Dat is een digitale manier van een rijtje woordjes leren door je hand op de ene helft te leggen. Het leereffect van deze actie is afhankelijk van wanneer je het woordje weer actief oproept uit je geheugen. Daar zitten een aantal voordelen aan, vooral leren met gespreide herhaling. Bijvoorbeeld: opschrijven, flits kaarten of meerkeuze.

Geniet van onze nieuwste verbeteringen. Luistervaardigheid Engels onderbouw Luistervaardigheid Engels bovenbouw. Je kan duidelijk zien wanneer ik met Wozzol ben gestart. Lees hier meer over gespreide herhaling.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Akaash:

  Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.

  Antwoord
 2. Hanin:

  Het programma werkt vanaf een USB-stick en kun je overal gebruiken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *