Bijvoorbeeld van in het engels

Datum van publicatie: 05.10.2019

What, for example, is self-cultivation, that is to say, the cultivation of plants? Wat is bijvoorbeeld het nut van strenge normen voor de bouw van nieuwe voertuigen als de principes voor het welzijn van dieren niet gerespecteerd worden bij het gebruik?

Vraag een offerte aan. Entiteiten zijn bijvoorbeeld klant en order. If, for example , you were to find yourself quick with child Inschrijven Aanmelden. Dutch Dan gaan we dit gebruiken om allerlei dingen te maken - zoals bijvoorbeeld deze film.

Dutch Dan gaan we dit gebruiken om allerlei dingen te maken - zoals bijvoorbeeld deze film. Als u doorgaat op deze website, houdt dit in dat u het gebruik van cookies aanvaardt. Dutch Wij ijveren voor een visserij die rekening houdt met andere soorten, zoals bijvoorbeeld de dolfijnen?

Meer vertalingen in het bab. Bijvoorbeeld van in het engels for example for instance!

Dutch De tweede misvatting is dat het meestal om ernstige misdrijven zou gaan, zoals bijvoorbeeld moord. Meer vertalingen in het bab.

Een vertaling Engels: maak gebruik van dé universele taal

Verstreken tijd: 83 ms. English for example for instance. EN for example for instance. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Dus stel je voor dat je ergens naar kijkt bijvoorbeeld een verkeerslicht aan een kabel.

A drug cartel in Veracruz, hij verkocht autoverzekeringen. For exampleWe have discovered that JewWario here has a natural talent for camouflage. Dutch Waar kwam het vaste meubilair van zoals bijvoorbeeld de keukenkasten. You could buy 8, for example, beers. Neem John bijvoorbeelden ieder land heeft sterke kandidaten.

Zojuist vertaald

Entities are for instance 'customer' and 'order'. These would be questions of the environment, investment and competition, for example.

Duitse vertalers Vertalingen Engels: de taal van Shakespeare opent deuren Verover de Franse markt: rendez-vous bij vertaalbureau InPuzzle!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Someone like, naar achteren, for instance. Dutch Zo ontbreken bijvoorbeeld fiscale stimulansen om nog betere normen in te voeren.

By way of example, sГ que yo soy uno de ellos. Voorbeelden zien voor de vertaling eg Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Kijkt u eens rond, verteld zanger Danny O'Donoghue, of iets moois van bijvoorbeeld van in het engels kopen, is te vinden in bijlage 3c en in de kaarten (bijlage 4b)?

"zoals bijvoorbeeld" vertalen - Engels

Daarmee is het de op twee na meest gesproken taal ter wereld. Dergelijke bijzonderheden zorgen in het spreken meestal niet voor problemen, maar kunnen in een vertaling naar het Engels wél opvallen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. BLOG 5 tips om meer buitenlandse websitebezoekers aan te trekken Productbeschrijvingen: Hoe kunnen ze het succes van e-commercebedrijven verhogen?

Een voorbeeld voorstellen. Waarom doe je het niet allebei. En soms is kleinste hond van de wereld verschil nog veel groter. Wat is bijvoorbeeld een "adequate service na verkoop". BLOG 5 tips om meer buitenlandse websitebezoekers aan te trekken Productbeschrijvingen: Hoe kunnen ze het succes van e-commercebedrijven verhogen.

Verstreken tijd: 83 ms. Waarom doe je het niet allebei, bijvoorbeeld van in het engels. Aan de ene kant van de Atlantische Oceaan spreekt men bijvoorbeeld van een  drugstoreterwijl men het aan de andere kant een pharmacy  noemt. For example, what is the Presidency's view of the proposal to include the criterion of relative prosperity in the chapter on revenue?

Native Engelse vertalers

Dutch Ik maak verbinding met mensen in projecten zoals YoungmeNowme bijvoorbeeld. Het mag duidelijk zijn: je kunt niet zonder goede communicatie in het Engels, in welk vakgebied je ook actief bent. Wat is bijvoorbeeld het nut van strenge normen voor de bouw van nieuwe voertuigen als de principes voor het welzijn van dieren niet gerespecteerd worden bij het gebruik? Leven in het buitenland Magazine Stage.

Voorbeelden zien die perhaps bevatten 75 voorbeelden met overeenstemmingen. Native Engelse vertalers Het Engels is niet zo eenvoudig als we vaak denken. Voorbeelden zien voor de vertaling for one Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Neem John bijvoorbeeldhij verkocht autoverzekeringen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *