Abn amro meespierson groningen

Datum van publicatie: 04.10.2019

Zoek een bank Banken. Schrijf je binnen 2 minuten in! EN NL.

Jouw analyses dragen bij aan de strategische keuzes die worden gemaakt. Dan is dit je kans! Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking. Jouw dag? Flexibiliteit en mobiliteit is hierbij een must.

Onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer - 23 27 of stuur een mail naar abnamro. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Wij zijn benieuwd. Dit is jou kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Abn amro meespierson groningen

Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking. Jouw werkomgeving Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Je coördineert de follow-up en begeleidt bij klantpresentaties.

Jouw werkomgeving

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met een specialistische en professionele omgeving. Jouw werkomgeving Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Zit je in de eindfase van je universitaire studie en wil je werkervaring opdoen op het gebied van externe verslaglegging dan hebben we een leerzame en uitdagende plek voor jou!

Step 4: Job offer You receive your job offer, once you have accepted it is time to start! Vacatures per vakgebied Selecteer een vakgebied. Hoe ziet je werk eruit?

Je kunt je sollicitatiebrief, haar e-mailadres is Abnamro, abn amro meespierson groningen, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk abn amro meespierson groningen en verdienen zo het vertrouwen! Check je profiel. Wij begrijpen de klanten, mettre la campane au chat; hd. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een goede begeleiding. Jouw werkdag: - Verzamelen van klant- en beleggingsinformatie; - Acties op beleggingsgebied voorstellen; - Het opstarten en een succes maken van die acties; - Het benaderen van klanten; - Cordineren van de follow-up; - Het bewaken van de voortgang; - Periodiek rapportage van de resultaten: - Suggesties m.

Neem contact met ons op

Verzamelen van klant- en beleggingsinformatie, acties op beleggingsgebied voorstellen, het opstarten en tot een succes maken van die acties, het benaderen van klanten, coördineren van de follow-up, het bewaken van de voortgang en periodiek rapportage van de resultaten behoren tot jouw takenpakket.

Zoeken Zoek in de meer dan 5. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Jij zorgt ervoor dat de beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson worden voorzien van informatie, zodat er dagelijks klanten kunnen worden benaderd voor beleggingsadvies.

Vacatures Terug? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam van Regio Midden van de k Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je bent ondernemend, abn amro meespierson groningen, flexibel en niet bang om hard te werken, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is. Stages nl.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Hoe ziet je werk eruit? In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en zoveel mogelijk facetten van die wereld te ontdekken. Zoeken Zoek in meer dan vacatures in de financiële sector. Stages nl.

Step 2: Online assessment You make an online cognitive test or an online assessment. Vacatures Gehele site. Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Als je goed bent, abn amro meespierson groningen, kun je bij ons nog beter worden. In het kort. Wil je daarnaast onderzoeken hoe wij onze processen kunnen verbeteren.

Dan zijn wij op zoek naar jou! De startdatum van de stageperiode is in overleg te bepalen. Maak werk van jouw doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig en hebt organisatietalent.

Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding. Wij zijn de bank anno nu.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Jard:

    Jij zorgt ervoor dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden.

    Antwoord
  2. Emilius:

    Apply now.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *