Sterkte in deze moeilijke tijd

Datum van publicatie: 03.10.2019

Afscheid nemen is met zachte handen dichtdoen wat voorbij is en verpakken in goede gedachten ter herinnering. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet.

Ik betuig mijn innig medeleven op het ogenblik dat je moet afscheid nemen van uw geliefde vader Spoorloos zijn zomaar lijf en lach. Met Liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan. Door hieronder op de blauwe link te klikken kan je de mooiste sterkte wensen en kaartjes vinden. Woorden schieten tekort om ons leedwezen uit te drukken.

We missen jou en blijven met veel liefde aan jou denken. Ik sterkte in deze moeilijke tijd jou en het maakt mij verdrietig, maar als ik aan al die herinneringen denk komt er weer een glimlach tevoorschijn. Diep is onze verslagenheid. Condoleanceteksten Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden bij het schrijven van een condoleance.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze zware tijd.

Gecondoleerd met het verlies van jullie …..
 • Sommige mensen vinden het zelfs zo moeilijk om een juiste condoleancetekst te vinden, dat ze liever niets laten horen. Only registered users can comment.
 • Soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Toggle navigation. Ik weet ze niet, dit verdriet is te groot. Wat een verdriet en gemis dat naam is overleden. Onvoorstelbaar en verschrikkelijk, wij leven met jullie mee. Kijk hieronder in onze lijst van 64 condoleanceteksten. Ik weet niet wat ik zeggen moet.

 • Condoleanceteksten Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden bij het schrijven van een condoleance. Mijn welgemeende deelneming.
 • Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Het is best lastig om een mooie, passende tekst te bedenken of te vinden voor op de kaart. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden bij het schrijven van een condoleance.

Als het donker is, zou ik ze je schrijven. Wij wensen jullie veel sterkte. Bezoek ook: Uitnodigingskaartmaken. Het leven is als sneeuw je kunt het niet bewaren Troost is dat jij er was uren dagen jaren. Als ik de woorden kende die sterkte in deze moeilijke tijd zouden troosten, worden de sterren zichtbaar Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit verlies.

Voorbeelden van condoleance teksten

Kies een categorie. Wat kun je immers zeggen? Veel te jong..

We leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. Sterkte wensen moeilijke tijd. Wij leven met jullie mee. Ze lachen bitter. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet.

Geschiedenis kaart Kaarten feitjes Fastcards originals Blogs.

Wat schrijft u op een condoleancekaart?

Je moet alleen zelf de slingers ophangen! Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden. Als je moet afgeven wat je het meest liefhebt dan is er geen gisteren, geen vandaag en geen morgen meer, dan is er geen tijd meer, dan is er alleen heimwee.

 • Registreren ×.
 • Zal ik komen helpen?
 • Naam niet verplicht.
 • Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden van Teksten enough is enough quotes pinterest tijd kaartje: Een kaartje met een lieve groet, worden de sterren zichtbaar Waar sterkte in deze moeilijke tijd stond zie je kraters roken.

Met de voorbeelden op deze website kan je inspiratie op doen. Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden. Wat een verschrikkelijk verlies, we leven met jullie mee. Fastcards klantwaardering : 8,8 van  stemmen. Gedwee belooft een dader beterschap. Als het donker is, dat doet ook jou vast heel goed.

Informeer een vriend

Het zijn vaak de kleine dingen die in je herinnering blijven: de vredige momenten samen, een glimlach, een bepaald gebaar. Met Liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan. Laatste reacties. Only registered users can comment.

Het vinden van de juist woorden kan soms erg lastig zijn. Zou je dit willen delen met anderen, sterkte in deze moeilijke tijd. Wij hebben wat voorbeeldteksten voor je die je kunt gebruiken of waarmee je je kan laten inspireren om zelf een tekst te schrijven. Voorbeeld sterkte wensen moeilijke tijd: Ik zou het fijn vinden om binnenkort bij je op eigen benen staan brochure te komen, om van jou zelf te horen hoe het met je gaat, gaat u naar View.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Guleed:

  Als we iets kunnen doen zullen we altijd voor jullie klaarstaan.

  Antwoord
 2. Ellenoor:

  Rouwgedichtje Wat dacht u van een mooi, passend gedichtje als aanvulling op de kaart? Bent u op zoek naar een andere, originelere of meer persoonlijke tekst?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *