Bril schoonmaken met spiritus

Datum van publicatie: 05.10.2019

Meer informatie is beschikbaar in onze  privacyverklaring. Zakdoeken verplaatsen stofdeeltjes van de ene kant van de bril naar de andere kant en veroorzaken daarmee krassen.

De gebruikte url is dubbel.

Brillen streeploos schoonmaken Ongelezen bericht door avandalen » 17 nov Een bril goed schoonmaken is niet zo eenvoudig als het lijkt. De opticien, die laat het vaak afweten met dit soort klachten.

Houd uw bril nooit onder heet water. Sommigen raden aan om je bril eens lekker onder te dompelen in een vaat met heet water. Hallo Herman ik heb dat vorig jaar ook mee gemaakt.

Vul het bakje met warm water, net zo heet dat je er nog met je handen er in kunt. Zij wassen je bril in een ultrasoon bad. Dat neemt niet weg dat elke bijdrage welkom is, er zijn voldoende onbeantwoorde vragen te vinden.

Glasreinigers, ontspanne!!. Tip Herman, afwasmiddel en zeep of andere schoonmaakmiddelen kunnen de beschermlaag van uw brillenglazen of montuur aantasten. Corry Rapporteer, bril schoonmaken met spiritus.

Is het flesje leeg?
 • Misschien is de bril toch niet zo schoon als u denkt? Eigen schuld natuurlijk, het zat nog in de kraan - kort daarvoor was warm water gebruikt, en dat zat nog in de 'uitloop' van de kraan - maar ik had tot dan toe nooit een coating en warm water was tot dan toe nooit een probleem.
 • Je kent het wel: vieze brillenglazen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

De opticien, die laat het vaak afweten met dit soort klachten. Glasreinigers en overige agressieve reinigingsmiddelen beschadigen de glascoatings en de montuuroppervlakte. Lijkt me niet meer dan logisch. Je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen. Het glas is namelijk al schoon.

 • Na ruim een jaar.
 • Maak de bril vervolgens voorzichtig schoon met een microvezeldoekje. De structuur van sommige doekjes is minder geschikt voor uw glazen, waardoor de coating eerder kan worden aangetast.

Bij Hans Anders heb ik sinds dien geen problemen. Home Leveringsvoorwaarden! De meeste opticiens verkopen speciale reinigingsmiddelen voor de dagelijkse reiniging van de bril. Een brillendoekje microvezeldoekje is daarom ideaal. Ik heb speciale tissues voor brillen. Ongelezen bericht door Robert 02 feb Die zijn houtvrij. Dat neemt niet weg dat elke bijdrage welkom is, er zijn voldoende onbeantwoorde bril schoonmaken met spiritus te vinden.

Nieuwe bril, zonnebril of lenzen nodig?

Daarom raden wij aan om de glazen schoon te maken met een microvezeldoek of een katoenen doek in combinatie met onze speciale Glasklar reinigingsspray. En deze glazen blijven goed, gewoon onder de douche afspoelen met zeep, Dan afdrogen met je handdoek, perfect en makkelijk. Kunststof Brilleglazen reinigen Beste mensen ik heb 2 jaar geleden een bril gekocht met kunststof dubbele focus doorkijk, nu worden mijn glazen steeds weer vettig en heb ik gematteerde zijkanten, heb ik te veel gepoetst?

Re: Brillen streeploos bril schoonmaken met spiritus Ongelezen bericht door Robert 02 feb Het probleem herken ik ook. Vochtig brillendoekje met citroenzuur Een vochtig doekje met citroenzuur wordt ook vaak gebruikt. Vermijd contact van uw glazen met chemische middelen of met parfum, bril schoonmaken met spiritus, ether of spiritus, de Boekenbon of een Bol, she has worked as a model in different products, pittige kleine garnalen en kip in pittige massala saus.

Ook al probeer je iemand uit te leggen dat een herhaling vh antwoord niet nodig is wordt je gewoon onderbroken met een nieuwe herhaling!!. Zet uw bril altijd met twee handen op en af.

Deel dit artikel met je vrienden

De optician zegt dat dit door krassen zou komen maar het is al vrijsnel in het begin dat ik de bril had. Neem gerust contact met ons op door te bellen, e-mailen, online een afspraak te maken of door het contactformulier in te vullen.

Zo doe ik het, en heb nooit last dat de kooting van de glazen er af gaan en beschadigen.

Bij Eye Wish Opticiens maken we hem graag voor je schoon in een ultrasoon bad. Gebruik voor de dagelijkse reiniging het doekje dat de opticien je gaf. Hiermee kun je je bril en glazen goed reinigen. Kies voor echt goede oogzorg en advies, schone bril schoonmaken met spiritus. Re: Brillen streeploos schoonmaken Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 14 feb Gewoon aan beide kanten aflikken en droogwrijven met een katoenen kledingstuk bijvoorbeeld shirt of t-shirt.

Als de coating los laat op de glazen gebruik je te warm water. Maar… zelfs de meest dgelijke bril is niet onbreekbaar, bril schoonmaken met spiritus.

Bovendien kun je die doekjes ook bij de opticien kopen, dus Geen heet water, want dat kan haarscheurtjes veroorzaken in het glas en het montuur. Maak uw brillenglazen schoon onder stromend, handwarm water. Daar is al lesgeld voor betaald.

Als u hardnekkige vetvlekken of ander vuil niet van uw glazen of bril krijgt, doe dan een druppel spiritus op een schone brillen doek en ga hier heel voorzichtig mee over de bril.

De gebruikte url is dubbel. Tip 9. Al direct kwamen er krassen op de glazen?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jenairo:

  Door akkoord te gaan geeft u toestemming voor het plaatsen van bovenstaande cookies.

  Antwoord
 2. Shaniqua:

  Wel vreemd dat herman, de vraagsteller, niets meer van zich laat horen, of zou hij door de bomen ook het bos niet meer zien Ook met de methode Freya gaat het prima, Professioneel, doch is duurder.

  Antwoord
 3. Semra:

  Een brillendoekje microvezeldoekje is daarom ideaal. Je kunt wel zeggen dat het door het vele poetsen komt, maar dat moet je dan ook maar bewijzen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *