Kano huren biesbosch dordrecht

Datum van publicatie: 04.10.2019

Lijst wordt bijgewerkt Je huurt een kano bij Biesboschcentrum Dordrecht of bij een van de Biesbosch gastheren.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Zelfs een meerdaagse tocht is mogelijk! Meer talen. In de Sliedrechtse Biesbosch bijvoorbeeld, is er een getijverschil van gemiddeld 80 cm en vooral bij vloed staat er een flinke stroming.

Routes Voor kanoërs in de Biesbosch zijn er drie bewegwijzerde routes te volgen: één vanaf Biesboschcentrum Dordrecht en twee vanaf Natuurpoort Vissershang.

Leuke kano tocht kano huren biesbosch dordrecht Biesboschcentrum Dordrecht? Meer info. Voor zowel ervaren als beginnende kanovaarders zijn er diverse routes te volgen, van 2 uur tot een hele dag. Kanon is een avontuur. Overnacht in het hart van de Biesbosch in je eigen tentje op een zogenaamde paalkampeerplaats.

Nederlands .

 • Het was een leuke tocht door smalle kreken.
 • Heel goed

Kano huren

We zullen je suggestie bekijken. Vertaling verbeteren. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Meer info. Datum van activiteit: september Spieringsluis Werkendam Kano vanaf de Spieringsluis door het prachtige natuurontwikkelingsgebied Jantjesplaat.

Spieringsluis Werkendam Kano vanaf de Spieringsluis door het prachtige natuurontwikkelingsgebied Jantjesplaat. Startpunten Er zijn verschillende plekken waar je jouw eigen kano te water kunt laten, maar een kano huren kan natuurlijk ook, kano huren biesbosch dordrecht.

Alle talen. Wie zijn wij. Kano huren Je huurt een kano bij Biesboschcentrum Dordrecht of bij een van de Biesbosch gastheren. Datum van activiteit: september Stel Anthony B een vraag over Biesboschcentrum Dordrecht.

Jachthaven, Cafe, ligplaatsen, verhuur kano's, sloep en motorboten

Stel Anthony B een vraag over Biesboschcentrum Dordrecht. Mooi opgezette tentoonstelling, klein winkeltje, kleinschalig cafetaria met heel vriendelijke bediening. Je kunt dus gerust hier en daar even stoppen.

Een bewegwijzerde kanoroute 2 en 4 uur door grote en kleine kreken. Vertaling verbeteren. Ook andere routes zijn vanaf kano huren biesbosch dordrecht mogelijk. Voor kanors in de Biesbosch zijn er drie bewegwijzerde routes te volgen: n vanaf Biesboschcentrum Dordrecht en twee vanaf Natuurpoort Vissershang.

Leuke kano tocht? Beoordeling van Biesboschcentrum Dordrecht.

Kanoverhuur

Beoordeeld op 9 september Mooi bezoekerscentrum. Datum van activiteit: april Biesboschcentrum Dordrecht Een bewegwijzerde kanoroute 2 uur voor beginners die je via kleine bochtige kreekjes door een wilgenvloedbos voert en waar je veel beversporen ziet. Frans 3.

Geniet van een afwisselend landschap van riet, wilgen en polders. Een langere ongemarkeerde kano huren biesbosch dordrecht in de Sliedrechtse Biesbosch voert door grote en kleinere kreken met zicht op een weids landschap en beboste oevers. Tsjechisch 1. Duits 2. Engels We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bespaar geld. Lijst wordt bijgewerkt ReishulpmiddelenBezoekerscentra.

Bootverhuur

Bedank caat Beoordeeld op 20 mei Hoogtepunten uit beoordelingen.

Geniet van een afwisselend landschap van riet, wilgen en polders. Frans 3.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lianna:

  Frans 3. Het was een leuke tocht door smalle kreken.

  Antwoord
 2. Lina:

  In de Sliedrechtse Biesbosch bijvoorbeeld, is er een getijverschil van gemiddeld 80 cm en vooral bij vloed staat er een flinke stroming. Startpunten Er zijn verschillende plekken waar je jouw eigen kano te water kunt laten, maar een kano huren kan natuurlijk ook.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *