Hoe maak ik een apple id aan

Datum van publicatie: 06.10.2019

Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Apple en accepteer deze. Je kunt dit beperken met Ouderlijk Toezicht. U kunt ook leren hoe u  uw betaalgegevens kunt beheren.

Afhankelijk van hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, moet u mogelijk extra informatie opgeven of de gebruikersnaam van uw Apple ID wijzigen van een mobiel telefoonnummer in een e-mailadres. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Apple zal je langs alle stappen leiden. Zodra het kind is verwijderd uit jouw gezinsaccount is de content die ze eerder gedownload hebben niet meer beschikbaar.

U kunt het nummer later wijzigen aj cook nathan andersen uw land of regio wijzigen in een locatie waarvoor dit niet vereist is.

Als je de algemene voorwaarden accepteert, hoe maak ik een apple id aan, tik je op de knop Akkoord rechts onder in de pagina. Je kunt dit beperken met Ouderlijk Toezicht. U kunt deze ook later configureren in Instellingen! Je wordt gebracht naar een veilige pagina waarin je je Apple ID en wachtwoord moet invoeren om de verificatie van je account te voltooien.

 • De veiligheid en privacy van uw Apple ID is heel belangrijk voor ons. Copyright © IT Pro nv.
 • Selecteer uw geboortedatum en voer uw naam in.

Je kunt een apart Apple ID aanmaken voor kinderen, zodat ze zelf apps kunnen installeren met een eigen account, terwijl je wel de nodige controle houdt over wat er gebeurt. Als u een pc hebt, zoekt u een gratis item in de iTunes Store, probeert u het te downloaden en volgt u vervolgens de instructies om een nieuwe Apple ID aan te maken. Wil je een Apple ID voor een kind aanmaken op een Mac , dan kan dat uiteraard ook. Naar een woord zoeken kan ook. Je geeft kinderen toestemming bij elke app die ze willen installeren.

 • Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn.
 • De minimumleeftijd voor een Apple ID is 13 jaar.

Als beheerder van het huidige gezinsaccount moet je toestemming geven. U kunt op elk moment inloggen bij uw  Apple ID-accountpagina 2  om uw account te beheren:. Meer informatie Hebt u al een Apple ID! Je kunt een kind tot 13 jaar niet zomaar uit het gezinsaccount verwijderen.

Als je het standaardkaarttype wilt wijzigen, tik je op het veld Creditcard. Ook kunnen de ouders instellen dat ze voor elke iTunes-aankoop vooraf toestemming moeten geven, hoe maak ik een apple id aan.

De App Store gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Open het e-mailbericht en tik op de koppeling in het bericht om je account te activeren. Noot : als je een account probeert aan te maken met je iCloud e-mailadres, wordt gemeld dat je e-mailadres al een Apple ID is.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Zo pak je het aan: De beheerder van het nieuwe gezinsaccount moet het kind een uitnodiging sturen.

De maximale indoor speeltuin den bosch is Lees hoe u inlogt bij uw account en uw account beheert en beveiligt. Het herstellen werkt altijd via je eigen e-mailadres, daarvoor hoef je verder niets in te stellen. Zo beperk je Netflix-gebruik van kinderen op 5 manieren. Daarna kan het kind weer gebruik maken van de ingestelde betaalmethode van de ouders, dus creditcard of PayPal. Hiervoor ga je naar de Instellingen-app en klik je op je eigen naam.

Aanmaken wanneer u een apparaat configureert

Wil je een kind verwijderen uit een gezinsgroep, dan is dat eenvoudig te doen bij kinderen die 13 jaar of ouder zijn. De beschikbaarheid en functies van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Op een pc Als u een pc hebt, zoekt u een gratis item in de iTunes Store, probeert u het te downloaden en volgt u vervolgens de instructies om een nieuwe Apple ID aan te maken.

Ja Nee.

Controleer of u de nieuwste versie hebt. Kind verwijderen uit gezin Wil je een kind verwijderen uit een gezinsgroep, dan zul je dat via Apple moeten regelen, hoe maak ik een apple id aan.

U kunt ook betaalmethoden verwijderen die u eerder voor uw Apple ID hebt opgegeven. Is het kind bijvoorbeeld overleden en wil je het account definitief wissen, dan is dat eenvoudig te doen bij kinderen die 13 jaar of ouder zijn. Switch Service. Publicatiedatum:   juni 25, FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Volg de stappen die daarin worden beschreven om uw e-mailadres te bevestigen. We adviseren u over te aloe vera heat lotion prijs op een andere browser?

Apple ID voor kinderen onder 13 jaar

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Wees als eerste op de hoogte van het laatste Apple nieuws en de beste aanbiedingen.

Je zult daarvoor steeds in het privéaccount van het kind moeten kijken of extra beperkingen moeten instellen. Zo beperk je Netflix-gebruik van kinderen op 5 manieren.

Zakgeld geven aan kinderen Een kindaccount tot 13 jaar mag geen eigen betaalmethode hebben. Wil je niets missen. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kwaku:

  Vervolgens wordt je gevraagd het privacybeleid goed te keuren.

  Antwoord
 2. Damir:

  Het kind wordt nu overgezet naar de andere groep.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *