Cache legen internet explorer sneltoets

Datum van publicatie: 06.10.2019

Vooruit gaan in de lijst met gevonden vermeldingen voor Automatisch aanvullen. Kies de periode die u wilt verwijderen bijvoorbeeld: 'vanaf het eerste gebruik' Vink alles uit behalve: 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.

Registreer met Facebook. Door alle cachebestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat je weer de actuele informatie te zien krijgt op je computer. Cache wissen in Opera Klik bovenaan in de menubalk op het opera menu. Sneltoetsen in Internet Explorer 10 voor Windows 7. Latvija - Latviešu.

Ecuador - Español.

France - Franais. Waarom moet ik soms mijn cache legen. De cursor op de adresbalk naar links verplaatsen naar de volgende onderbreking in de zin. Daarna op de knop Browsergegevens wissen klikken? Instructies Video Plugins Leukste plaatsen aan zee nederland. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

 • Dan is het zeker de moeite waard om deze te bewaren. Selecteer Clear Recent History.
 • Nadat u op die knop hebt geklikt, wordt een nieuw venster geopend.

Hoe u de cache kunt legen in Microsoft Edge

Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch. Registreer met Facebook. Hrvatska - Hrvatski.

Sneltoetsen in Internet Explorer 10 voor Windows 7. Klik op de knop "Verwijderen" om de browsercache leeg te maken. Ísland - Íslenska.

Bevestig door te klikken op de knop  "Gegevens wissen", cache legen internet explorer sneltoets. De cursor op de adresbalk naar rechts verplaatsen naar de volgende onderbreking in de zin. Een nieuw venster opent: "Browsergegevens wissen". Paraguay - Espaol. Klik op Gereed. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Link openen in de route.nl app

Vink de gewenste opties aan of uit. Als u alle gegevens wilt verwijderen, selecteert u 'Alles' in het vervolgkeuzemenu. Zet een vinkje voor  "Gecachte afbeeldingen en bestanden".

sland - slenska. Klik op het pictogram Beveiliging in het bovenste venster. Dit gaat op de volgende manier:. U herkent het menu aan de 3 boven elkaar staande stippen. Nadat u op die knop hebt geklikt, wordt een nieuw venster geopend.

Geniet van een advertentievrije site

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Bevestig uw selectie door op de knop "Verwijderen" te klikken. Volg deze stappen: Druk op de toets "Alt" op uw toetsenbord. Zet een vinkje voor  "Gecachte afbeeldingen en bestanden".

Venezuela - Espaol, cache legen internet explorer sneltoets. Handmatig verwijderen van de browser cache Als u geen gebruik wilt maken van de bovenstaande toetsencombinatie voor het benaderen van de optie  "Browsergegevens wissen"  dan kunt u dit ook handmatig oproepen: Open het  "Menu"  in de rechter bovenhoek van Google Chrome en ga naar de Instellingen. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.

Toon het menu Route. India - English! Volg deze stappen:. Het venstermenu van Firefox wordt geopend. Ik wil graag de nieuwsbrief van route! Canada - Franais.

Force Refresh Internet Explorer 11

Hulp voor oudere versies van Internet Explorer. Net als bij andere browsers kun je de cache verwijderen met een sneltoets. Eesti - Eesti.

Vit Nam - Ting vit. Productversie selecteren. Wil je deze toch registreren? U kunt kiezen voor "afgelopen uur", "afgelopen week", 1565 en vgl, at the point of exhaustion.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Yuka:

  Klik op de knop 'Browsergegevens wissen' Clear browsing data. Ireland - English.

  Antwoord
 2. Nasra:

  Klik in versie 2. Vervolg hierna het proces in de hierboven uitgeschreven stappen, vanaf stap 3 periode selecteren.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *