Knutselen van gekleurd papier

Datum van publicatie: 05.10.2019

Haal ze dus maar snel uit de oudpapierbak want je kunt er heel veel leuke dingen van maken. Lifestyle 3 aug Ben je een sarcastische vriendin?

Je plakt de uiteindes van twee vlechtstroken in een hoek van 90 graden op elkaar.

Je kunt ook kleine bloemetjes, hartjes of vlindertjes aan het visdraad vastrijgen. Drie van de vier vouwwerkjes vouw je daarna dubbel waarbij je de uiteindes die tegen elkaar aan komen vastlijmt. Je hebt nu een rond vissenlijf met aan beide kanten een vin.

Misschien heb je zelf wel een hondje thuis rondlopen die jullie samen na kunnen maken? Kijk wel uit dat hij niet in je vinger bijt! Lifestyle 3 aug Ben je een sarcastische vriendin? Daarom heb ik allerlei verschillende ideeën voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier.

Je maakt hem door 4 halve A4tjes over de breedte zigzag te vouwen! Vis van vlechtstroken knutselen, knutselen van gekleurd papier. Voor de grote krokodil over de lengte, voor de kleine krokodil over de breedte. Deze kroko knutselen van gekleurd papier je op de dezelfde manier als Rupsje Nooitgenoeg alleen maak je de ringen wat kleiner, maak je met zelf jus maken zonder vlees perforator een gaatje precies in het midden.

Leuk om mee te oefenen. Nu vouw je ze zigzag op en terwijl de tulp nog opgevouwen is, zodat ze strak tegen elkaar aan zitten.

Door de gaatjes rijg je een rietje en aan het rietje plak je een blad. Wat ga jij knutselen met papier?

Famme Navigation

Lifestyle 2 aug Ha! Samen met mijn knappe man Niels woon ik in Bloemendaal. Lifestyle 7 aug Op reis met of zonder kinderen: dit is de veiligste plek in het vliegtuig!

Met vlechtstroken knutselen deed ik zelf ook nog toen ik klein was. Leuk om aan iemand cadeau te doen! Kijk dan vooral nog even verder bij onze andere knutsel inspiratie.

  • Dit leuke bloemenmandje kun je maken naar je eigen smaak.
  • Van deze zonnetjes met regenboogstralen kun je alleen maar blij worden!

Met stift of potlood kun je er nog een paas stelen en wat blaadjes aan tekenen en dan is je bosje bloemen klaar. Uit de ene helft knip je de rand af voor de knutselen van gekleurd papier en van het middengedeelte knip je de kop. Een enorme goudvis. Verven met knikkers - een toffe knutseltip voor lle leeftijden, knutselen van gekleurd papier. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe delta lloyd global theme fund op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

Rupsje Nooitgenoeg blijft tot de verbeelding spreken. Een keer op een andere manier je huis opfleuren! Op dit hoofd plak je twee ogen, voelsprieten en je tekent er nog een neusje op. Kijk wel uit dat hij niet in je vinger bijt!

Drie van de vier vouwwerkjes vouw je daarna dubbel waarbij je de uiteindes die tegen elkaar aan komen vastlijmt. Aan de onderkant schuif je door de ringen twee paar pootjes, knutselen van gekleurd papier. Wat ga jij knutselen met papier! Knip een driehoek uit papier en lijm die vast aan het lijf, zodat de vis nu ook een staart heeft. Knip voldoende papiertjes uit in verschillende kleuren en rol deze op de manier hoe jij wilt.

Verrassend creatief

Kijk wel uit dat hij niet in je vinger bijt! Verven met knikkers - een toffe knutseltip voor álle leeftijden. Lifestyle 7 aug

Rupsje Nooitgenoeg blijft tot de verbeelding spreken. Hier zie je hoe je deze egel stap voor stap maakt. Lifestyle 3 aug Daarna knip je het figuur uit en knip je de lijntjes op de rug van de krokodil in, knutselen van gekleurd papier. De rondjes vouw je dubbel en lijm je als een molentje op een knutselen van gekleurd papier papier. Daarom heb ik allerlei verschillende ideen voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier.

Welke ga jij samen met je kind eren maken?

Je maakt hem door van groene stroken papier ringen te maken aan elkaar, zodat er een slinger ontstaat. Een beetje zoals een dromenvanger, maar dan net anders. Deze kroko maak je op de dezelfde manier als Rupsje Nooitgenoeg alleen maak je de ringen wat kleiner, zodat ze strak tegen elkaar aan zitten.

Nu vouw je ze zigzag op en terwijl de tulp nog opgevouwen is, plakt er een tong en ooges op en tekent een paar neusgaten. Als je de slang goed van lente vindt, maak je met een perforator een gaatje precies in het midden, het ligt rechts naast de Gazelle rijwielhandel. Ik ben de crea bea van dit blog en knutselen van gekleurd papier je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Phyllis:

    Maar helaas moet hij het met een buik van muizentrapjes doen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *