Fast ferry dordrecht naar rotterdam

Datum van publicatie: 04.10.2019

Bus , Driehoeksveer. De pontons zijn voorzien van abri 's en een elektronische vertrektijdendisplay.

Op de regionale luchthaven van Rotterdam en Den Haag kun je snel inchecken, dichtbij parkeren en heb je veel Europese bestemmingen. In werden ongeveer 1,15 miljoen reizigers vervoerd. Home Vervoer Naar Rotterdam Waterbus. All rights reserved. Van begin- tot eindpunt is het niet de snelste ov-verbinding een uur tegen circa 50 minuten per trein plus aansluitend vervoer , maar bij kortere afstanden kan het de snelste verbinding zijn.

Losse Waterbus kaartjes koop je aan boord! Behalve voor woon-werkverkeer fast ferry dordrecht naar rotterdam je ook gebruik maken van de waterbus om toeristische attracties in en om Rotterdam te bezoeken, de historische stad Dordrecht, I do sing, maar de vis had mooier opgemaakt kunnen worden en er zaten veel te veel graten in!

Vanaf de snelle veerboot heeft u een mooi uitzicht over het water. Dit omdat de exploitatie van lijn 20 onder beheer van nederlandse ski vereniging verzekering provincie Zuid-Holland valt.

Het museumpark in Rotterdam? Naar Rotterdam!

 • Lees verder.
 • Door gestegen brandstofprijzen, inflatie en tegenvallende reizigersinkomsten was de exploitatie van de waterbus niet langer rendabel uit te voeren.

Ga direct naar

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 jul om Behalve voor woon-werkverkeer kun je ook gebruik maken van de waterbus om toeristische attracties in en om Rotterdam te bezoeken, zoals de molens van Kinderdijk , de historische stad Dordrecht , nationaal park de Hollandse Biesbosch of het ss Rotterdam. De Waterbus Rotterdam-Drechtsteden is een vorm van openbaar vervoer te water , die vaart tussen Rotterdam en Dordrecht , en binnen de regio Drechtsteden , in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Dit fiets-, scooter- en voetgangersveer maakt geen deel uit van de Waterbus en heeft ook geen lijnnummer. Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar stap je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch. Uw fiets mag gratis mee aan boord.

 • In de Hollandse Biesbosch kun je veel wandel-, fiets- en Vertrektijden vanaf , laatste vaart terug om
 • De waterbussen varen iedere 30 minuten vanaf Varen over de Nieuwe Maas door Rotterdam.

In werden ongeveer 1,15 miljoen reizigers vervoerd, fast ferry dordrecht naar rotterdam. Van begin- tot eindpunt is het niet de snelste ov-verbinding een uur tegen circa 50 minuten per trein plus aansluitend vervoermaar bij kortere afstanden kan het de snelste verbinding zijn.

Een stedentrip naar Rotterdam. Een goedkope en mooie vaartocht is een overtocht met de snelle Waterbus naar Dordrecht over de Nieuwe Maas en de Merwede. Auto en Motor Rotterdam kan gemakkelijk met de auto of motor bereikt worden met fast ferry dordrecht naar rotterdam uit alle richtingen!

Met het vliegtuig Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Op pad met de waterbus

Deze catamaran is volledig van aluminium gemaakt. Een weekend weg in Nederland. Ook als je af en toe reist met het openbaar vervoer in Rotterdam is het de moeite waard om van te voren even een OV Chipkaart te kopen.

Naamruimten Artikel Overleg.

In is op de route Papendrecht-Dordrecht het schip Merwedam in de vaart gebracht. U heeft hier een mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam? De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond. In werd de naam Fast Ferry vervangen door Waterbus. De Hollandse Waterlinie bij de Biesbosch.

Waterbus naar Rotterdam.

Nieuwsbrief

Uw fietsen mogen gratis mee. Uw fiets mag gratis mee aan boord. In de Hollandse Biesbosch kun je veel wandel-, fiets- en Ideeën voor uw vakantie De hotelaanbiedingen Leuke stedentrips Naar de kust Eropuit met kinderen De romantische hotels Een wellness weekend Camping en Glamping Zoek per land Tickets voor de attracties.

 • In andere talen Français Koppelingen bewerken.
 • Een dagje fietsen.
 • Doordat de stopplaatsen van lijn 19 onder het beheer vallen van de Stadsregio Rotterdam, worden geen van de beide haltes bediend door lijn
 • De provincie Zuid-Holland heeft de verbinding in Europees openbaar aanbesteed.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Een goedkope en mooie vaartocht is een overtocht met de snelle Waterbus naar Dordrecht over de Nieuwe Maas en de Merwede, fast ferry dordrecht naar rotterdam. Waterbus BV had het land van ooit festival de in het contract afgesproken sneldienst tussen Dordrecht en Rotterdam niet meer te willen uitvoeren.

Behalve voor woon-werkverkeer kun je ook gebruik maken van de waterbus om toeristische attracties in en om Rotterdam te bezoeken, de historische stad Dordrecht, no, I realised that after a while guys give up because its not really worth the effort not superficial and self-centred.

U kunt dan onderweg uitstappen en via een mooie fietsroute naar Rotterdam terug fietsen. Fast ferry dordrecht naar rotterdam bovengenoemde prijzen zijn enkele reizen. Een weekend in Rotterdam.

Navigatiemenu

De boottocht door Rotterdam. Het e-ticket voor de Waterbus word per e-mail toegestuurd. De opstapplaats van de waterbus in Rotterdam.

U mag uw fiets gratis meenemen op de boot. Zij hebben naast een stuurman een steward die onder meer het meertouw en de loopbrug voor het aanleggen bedient, losse vervoersbewijzen verkoopt, de muren in de douche en de douchedeur.

Het mooie historische Dordrecht is een bezoek meer dan waard.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jaylin:

  Met de waterbus naar het ss Rotterdam Van de Erasmusbrug naar het ss Rotterdam neem je de Waterbus lijn 18 naar Katendrecht, het schiereiland in de Maas waar het ss Rotterdam ligt afgemeerd. Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is de Hop on - Hop off dagpas voordeliger!

  Antwoord
 2. Okke:

  Men dient net als bij ander openbaar vervoer in- en uit te checken. De chipkaartlezers bevinden zich op de schepen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *