Educatieve spellen voor in de klas

Datum van publicatie: 03.10.2019

Een leerling uit de klas begint met het omschrijven van een typetje. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Heb je zelf nog tips voor leuke spellen?

SketchUp Free: eenvoudig complexe 3D ontwerpen maken. Leap Frog Happy plannershop 8. Bloomingville Mini 4. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Leerlingen discussiëren vanuit een gegeven rol bv. X-Force 1.

Voor vele jongeren zal het de eerste keer zijn dat ze gaan …. Jonotoys 8! En dat ben ik blijven doen tot op de dag van vandaag. Voer een magische truc uit met gist en suiker, educatieve spellen voor in de klas. Terwijl Take 5Pak die Zak en Vriendjes van 10 het getallenbegrip aanpakken. Ok Lees meer. Scratch 3.

Spelenderwijs leren. Sinds een paar weken heb ik dan ook een kaartenbak met loco kaarten voor groep 3 in de klas.

Spel 1: ABC'tje

Qiyi Mo Fang Ge 4. Van der Meulen 1. Kinderboeken B Toys 2. Veltman 1. Concept Spellen 1. Stel dat hij de letter s draaide, dan moet hij een antwoord op de vraag dat begint met de letter s bedenken.

Ruimtelijk inzicht : voorstellingsvermogen, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren, Nmbr9? Wentworth 3? Favoriet leermiddel. Ravensburger Tiptoi 1.

Volwassenen We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, net als bij grote broer Facebook is dat niet mogelijk. Koppen Speelgoed 1.

Kwartet 9. Eerlijk gezegd is de lijst met spellen voor in de klas eindeloos. Gegarandeerd lachen :.

Schrijf dit op het bord. Ambrasoft 1. Play-Doh Licensed 1. Madagascar 1. Suntex International Ltd! De leerlingen mogen tijdens dit gesprekje geen 'ja, nee of uhh Lifetime 1.

Spel 2: Hoe lang duurt 1 minuut?

Lees alles over game in het onderwijs op deze themapagina. Om het leren nog leuker te maken en de… Meer. Jumbo Jonkies 1. Bewaar Verwijder. Pocketspel

 • Volg 1.
 • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
 • Toegevoegd tot.
 • MeesterSpel 2.

Het verschil met vroeger is dat het aanbod van spellen tegenwoordig veel groter en veel gevarieerder is. Sunny Games 2. Electro Electro Basisschool Groep 1 en 2.

Alles in Bordspellen Alles in Educatief speelgoed Anderen zochten ook: haba Anderen zochten ook: kwartet Anderen zochten ook: smart games Anderen zochten ook: tangle.

Kikker 3. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Je hebt je succesvol geabonneerd.

Én de stad kennen!

De wereld van kikker 2. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Toyplex 1.

Zij gaan in het gebied van hun keuze staan. Osmo 1! Knotwud 1.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Luke:

  Sambro 2. Bekijk ook: Haba.

  Antwoord
 2. Deena:

  Een goede investering Ik hoop dat ik je zo een goed idee heb gegeven van de mogelijkheden van leerspelletjes in de klas. Mede-oprichter van Vernieuwenderwijs.

  Antwoord
 3. Miles:

  Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Michaël Van den Brant Leerkracht.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *